Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor en sağlıklısı kan verinReglim 4 gün gecikti 2. Dakikada böyle bir çizgi çıktı kızlar yardımınıza ihtiyacım var görebiliyor musunuz sizce hamile miyim
Şu an hastaneye geldimm Allahım inşallah yanıltmasınVar gibi duruyor en sağlıklısı kan verin
Erken gebelik testi doktorlu bir şeydi inanın heyecandan aklıma gelmiyorEvet gözüküyor testin markası nedir bazı testler yalancı pozitif çıkarabiliyor maalesef
Predictor ya da prodoctor olabilir, kan vermeye gitmissiniz zaten en güzeli kafada soru işareti kalmaz. Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallahErken gebelik testi doktorlu bir şeydi inanın heyecandan aklıma gelmiyor
İnşallah inşallah bekliyorum şu anPredictor ya da prodoctor olabilir, kan vermeye gitmissiniz zaten en güzeli kafada soru işareti kalmaz. Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah![]()
İnşallah vardır ama maalesef bu yalancı pozitif gösteriyorReglim 4 gün gecikti 2. Dakikada böyle bir çizgi çıktı kızlar yardımınıza ihtiyacım var görebiliyor musunuz sizce hamile miyim
Maalef değilim bu nasıl olabilir şaka gibiBizlere de haber verin![]()
Sanırım pco olanlarda da çok yalancı pozitif görünüyorilk gebeliğimde de silik çizgi çıkmıştı kan vermiştim betam yüksek çıkmıştı maalesef kavuşamadım yavruma içimde çok tuhaf bir his var ben pco hastasıyım acaba sonradan tekrar çıkar mı kan sonucum yükselir mi
Ay bu yalancı olamaz ama daha 11 gün var diyorsunuz bilemedim valla ben deKızlar reglime 11 gün var erken gebelik testi yaptım ilk hiç bir şey çıkmadı sonra tekrar yaptım ilk çizgiyi evet gördüm bekledim ikinci çıkmadı çöpe attım şimdi tekrar çöpe bakmak istedim bunu gördüm hamile miyim ?? Test mi yanlış
Yalancı oluyor mu böyleAy bu yalancı olamaz ama daha 11 gün var diyorsunuz bilemedim valla ben de![]()
Yalancı pozitiflerde 2. Çizgi hafif belirgin oluyor ama sizinki baya baya pozitif bence yarın kan verinYalancı oluyor mu böyleama erken döllenmede oluyormuş diye okudum bende umutlanmak istemiyorum ama inşallah doğrudur
Yalancı pozitiflerde 2. Çizgi hafif belirgin oluyor ama sizinki baya baya pozitif bence yarın kan verin