Hamile miyim yardımm

aslannchd

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
66
9
6
29
Reglim 4 gün gecikti 2. Dakikada böyle bir çizgi çıktı kızlar yardımınıza ihtiyacım var görebiliyor musunuz sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_9063.webp
    IMG_9063.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 124
Evet gözüküyor testin markası nedir bazı testler yalancı pozitif çıkarabiliyor maalesef

ilk gebeliğimde de silik çizgi çıkmıştı kan vermiştim betam yüksek çıkmıştı maalesef kavuşamadım yavruma içimde çok tuhaf bir his var ben pco hastasıyım acaba sonradan tekrar çıkar mı kan sonucum yükselir mi

ilk gebeliğimde de silik çizgi çıkmıştı kan vermiştim betam yüksek çıkmıştı maalesef kavuşamadım yavruma içimde çok tuhaf bir his var ben pco hastasıyım acaba sonradan tekrar çıkar mı kan sonucum yükselir mi
Sanırım pco olanlarda da çok yalancı pozitif görünüyor

Kizlar merhaba sabah idrariyla yapmadim saat 2bucun civarıydı yaptığımda. Hafif mor bir renklenme var sanki fotoda görünmüyor diye kontrasti hafif arttirdim ama gozle görülüyor. Kuruma cizgisi daha gri gibi oluyordu bunda hafif pembe mor bir renk var ozellikle cizginin koselerinde. 3 gundurde bir iki kere hafif kahverengili yada hafif pembeli bir akintim oldu. Sabah tekrar deneyeceğim ama yinede sizden fikir almak istedim. Duruma gore bir sonraki gün tekrarlarim diye düşünüyorum testi.
Polish_20250503_152539722.webp

Kızlar reglime 11 gün var erken gebelik testi yaptım ilk hiç bir şey çıkmadı sonra tekrar yaptım ilk çizgiyi evet gördüm bekledim ikinci çıkmadı çöpe attım şimdi tekrar çöpe bakmak istedim bunu gördüm hamile miyim ?? Test mi yanlış

Eklentiler

• IMG_2683.webp
    IMG_2683.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar reglime 11 gün var erken gebelik testi yaptım ilk hiç bir şey çıkmadı sonra tekrar yaptım ilk çizgiyi evet gördüm bekledim ikinci çıkmadı çöpe attım şimdi tekrar çöpe bakmak istedim bunu gördüm hamile miyim ?? Test mi yanlış
Ay bu yalancı olamaz ama daha 11 gün var diyorsunuz bilemedim valla ben de 😂

Elimde erken gebelik testi var yarın sabah yine yapsam mı ? Bir yandan da korkuyorum

Back
X