Hamile miyim yoksa düşük mü yaptım?

Ecednz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
47
49
38
Adetim 10 gün gecikti ama hafif kahverengi lekelenmelerim oluyordu.10. Gün idrarda gebelik testi pozitif çıktı fakat akşamına adet oldum. Acaba düşük mü yaptım .

Adetim 10 gün gecikti ama hafif kahverengi lekelenmelerim oluyordu.10. Gün idrarda gebelik testi pozitif çıktı fakat akşamına adet oldum. Acaba düşük mü yaptım .
Kimyasal gebelik gibi duruyor ,USG ile kese var mı,b HCG kanda kaç bunlar kontrol edilerek net bişey söylenebilir

Doktora gittiniz mi

Test pozitif adetinizde 10 gün gecikmiş sonra kanama düşük yapmışsınız gibime geldi neden doktora gitmediniz

Test pozitif adetinizde 10 gün gecikmiş sonra kanama düşük yapmışsınız gibime geldi neden doktora gitmediniz
Bugün gideceğim dün adet oldum. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için bu sefer bekleyeyim dedim ama normal adet gibi ağrım falan yok.

Kimyasal gebelik gibi duruyor ,USG ile kese var mı,b HCG kanda kaç bunlar kontrol edilerek net bişey söylenebilir
Sadece idrar testi yaptım dün sabah pozitifti akşam kanama oldu. Bugün gideceğim doktora fakat çok endişeliyim ara kanama olur mu acaba hamilelikte

Sadece idrar testi yaptım dün sabah pozitifti akşam kanama oldu. Bugün gideceğim doktora fakat çok endişeliyim ara kanama olur mu acaba hamilelikte
Evet olabilir işte ama kimyasal gebelik mi yoksa gebelik içinde bir kanama mı yoksa düşük mü bunu ancak ultrason söyler, inşallah gönlünüze göre olur

Bu şartlarda dış gebelik bile olabilir. Doktora gitmeliydin. Geciktirme

Cnm doktora git ben ilk gebelikte böyle oldum dış gebelik geçirdim çok şükür kendi düştü

Cnm doktora git ben ilk gebelikte böyle oldum dış gebelik geçirdim çok şükür kendi düştü
Kimyasal gebelik geçirmişim. Ve bu 3. Kez oldu hormonlarda yumurtalıklarda hiçbir sorun görülmedi ama kimyasal tekrarlıyor sürekli

Kimyasal gebelik geçirmişim. Ve bu 3. Kez oldu hormonlarda yumurtalıklarda hiçbir sorun görülmedi ama kimyasal tekrarlıyor sürekli
Anladım cnm Allah büyük sagliklida olur inşallah sitres yapma ilk cocuksa biraz problemli oluyo ben üç sene hamile kalmadim

Kan pıhtılaşması sorunu olabilir mi genetik olarak bakılıyormuş testi varmış bir yaptırın isterseniz. 3 düşükten sonra doktor söylüyormuş zaten belki coraspin falan kullanmanız gerekiyordur dr gidin lütfen en kısa zamanda ve kan pıhtılaşması ihtimalini söyleyin drnuza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…