Hamile miyim yoksa

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
98
14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf

14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf
Kadınlar kulübü doğum servisine hoş geldiniz, lütfen idrar kültürünüzü girişteki bankoya bırakınız.

Ilk çocuguma dogum yaptıktan sonrada adet grmdm sütten kesnce adet görmüştüm

Yorumlara bayıldım :KK46::KK70: bi test al bak canım 3 tl bişey

Ben sadece adet görmedigm halde hamile kalınır mı die soruyorum tabikide muayene edin bi bakıvern demiyorum

Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm

Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm
Bu ne sacma sapan bir soru? Doktor muyuz biz?

evet kalınabilir diye biliyorum ben
ben de doğumdan sonra 8 ay boyunca olmadım adet ama korunduk da aman ihmal etmeyin

14 aydır regl olmamışsanız muhakkak doktora gitmeniz gerekirdi. Normal bir durum değil diye biliyorum.
Hamileliği geçtim sağlığınız açısından mutlaka doktora gitmeliydiniz.

Back
X