Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınlar kulübü doğum servisine hoş geldiniz, lütfen idrar kültürünüzü girişteki bankoya bırakınız.14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf
evet göbeğini aç şöyle bir uzan14 aylık kızm var o olduğundan beri adet görmedim 14 aydan bu yana.bu durumda hamile kalınır mı.belirtileri var gibi ama bilmiyorum ki offf
Ben sadece adet görmedigm halde hamile kalınır mı die soruyorum tabikide muayene edin bi bakıvern demiyorum
Ben sadece adet görmedigm halde hamile kalınır mı die soruyorum tabikide muayene edin bi bakıvern demiyorum
Bu ne sacma sapan bir soru? Doktor muyuz biz?Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm
14 aydır regl olmamışsanız muhakkak doktora gitmeniz gerekirdi. Normal bir durum değil diye biliyorum.Sacma sapan konuşup duruyorsunuz 14aydan beri adet olmadm doğumdan sonra diyorum adet görmediğim için hamile kalınır mı die soryrm