Hamile miyim yoksa

member001

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
7
0
16
29
Merhaba arkadaslar yasim 21 adet duzensizliginden ve kistimden dolayi yazz 24+4 dogum kontrol ilaci kullaniyorum 2.paketteyim duzenli olarak kullanmaktayim sevgilimle surtunmeli iliskiye girdik utanarak soyluyorum pismanim bir daha asla olmayacak duygularima yenik dustum neyse surtunmeli iliskiye girdik hic bir sekilde vajinaya giris yok prezervatif patladi malesef vajina dudagina gelmis olabilir hamilelik durumum olabilir mi acaba bu arada hemen sicak suyla yikadim o bolgeyi cevaplariniz icin tesekkur ederim dusunceleriniz benim icin önemli

Arkadaslar mrb ben araniza yeni katildim 1 yillik evliyim cocugum olmuyor bu ay adetim 4 gun gecikti ve 1 2 haftadir sol kasigimda bi batma hissi var arada bir vuruyo ara ara vajinamda batmalar oluyo birde bilsiler yedikten sonra ara ara agzima aci bi tatla beraber yedigim sey cikiyor sizce hamilemiyim lutfen yardim edin .

Test yaptın mı ?

Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız kalmazsınız. Kullanmasanızda kalmanız çok zor ovulasyon dönemine denk geldiyse hamilelik olabilir.
Utanacak bişey yok herkesin kendi hayatı istediyseniz yaşarsınız. Sevişmek sevdiğin adamla güzel şey. Sadece sonuçlarını iyi tartmak lazım

Çok çok düşük bir olasılık gebelik ama, içiniz rahat etmeyecekse ertesi gün hapı kullanın.

Konu sahibi, Ertesi gün hapı 6 ayda 1 kere kullanılmalı. Sevişip sevişip kullanayım dersen beyin kanaması geçirirsin. Bunuda dip not söyleyim :)
Öperim filmdelisi

Benimde oyle mesale bugun yemek yaparken sanki adet olacakmisim gibi bir agri vurdu ama cok surmede 2 dkka faln surdu

Benimde oyle mesale bugun yemek yaparken sanki adet olacakmisim gibi bir agri vurdu ama cok surmede 2 dkka faln surdu
İstersen direk yarın sağlık ocağına gidip kan ver. Kesin sonucu öğrenirsin. 1 yıllık evliymişsin ama çocuğum olmuyor demek için çok erken stres yapma kendine. Olur inşallah zamanı gelince

Imkansiz denilebilcek birsey hic sorunu olmayan kadinlar iliskiye girdigi halde bile birkac ay sonra hamile kaliyor genelde ustelik ilacda kullaniyormussunuz

Etrafimdakiker kayinvalidem eşim faln cok sıkıstırıyor beni hu konuda herkesin var benim niye yok diye bende artik cok bunaldim ins allah nasip eder yuce rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..

Etrafimdakiker kayinvalidem eşim faln cok sıkıstırıyor beni hu konuda herkesin var benim niye yok diye bende artik cok bunaldim ins allah nasip eder yuce rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
Kadinlara kalsa hemen ilk denemede kalicaklar:) ama binbir tane hormon kist su bu engel olabiliyor psikolojik acidan etkiledikleri icinde sikinti yasarsiniz keske boyle yapmasalar

Kızlar nolur bakın nolur yarın adet günüm pembe bir akıntı var ne demek bu nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…