hamile miyim :/

hoca_hanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
31
16
38
Hanımlar merhaba adet günümün üzerinden 2 gün geçti bugün gebelik testi alıp denediğimde aşağıdaki durum oluştu. Yeni evliyim ve eşime söylemekten çekiniyorum yanılabilirim diye. Tecrübelerinizden yola çıkarak bir fikir verir misiniz ?
IMG_2490.webp

2. çizginin silik çıkması beni biraz düşündürdü. belirgin ama net görünüyor. hastaneye gitmek iyi olabilir evet çok teşekkürler . Tereddütlü bekleyiş bile heyecan veriyor :) fakat bir belirtim yok

cizgi gayet belli cnm daha siliklerini gorduk burda bebis var gibi gozukuyo hayirlisiyla gelsin hastaneye hit hemn en fazla 2 saatte sonuclari alirsin
belirti hemn baslamiyo zaten bnm iki bebegimde de cok belirtim olmadi gunum gecince baslamisti

şoku atlatabilirsem gidecem :) çok erken oldu. Bu testte yanılma payı var mıdır
hahaha korunuyomuydunuz kac yasindasin
bu kadar koyulukta ki cizginin yanilacagini zannetmiyorum degerin yuksek bence
bir kadinin yasayabilicegi en guzel doneme giriyosun yeri geliyo zorlandigin oluyo ilk zmnlar ama tum zorluklara degiyo

Silik te olsa gebelki var demektir test açıklamasındada yazar cnm test bozuga benzemiyor

hayır ama Bu kadar çabuk olacağını bilsem korunurdum açıkçası. ben yine de bir kaç tane daha ters alayım farklı markalar :D :D

Ne kadarlık evlisiniz erken oldugunu dusundunuz? hiç farklı marka almayın. Doğru kan testine. Değerinizi kontrol etsinler . Tebrikler ;)

Daha 1 ay olmadı evleneli :( sıcak bastı yorumları okuyunca. Sevinsem mi üzülsem mi şu an onu bile bilemiyorm

Daha 1 ay olmadı evleneli :KK43: sıcak bastı yorumları okuyunca. Sevinsem mi üzülsem mi şu an onu bile bilemiyorm

ben de suan sizin adınıza üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. İnşallah evlilikten önce uzun dönem birlikte vakit geçirip bol bol birbirinizi tanıma, yaşama şansınız olmustur.

Daha 1 ay olmadı evleneli :KK43: sıcak bastı yorumları okuyunca. Sevinsem mi üzülsem mi şu an onu bile bilemiyorm
sanslisim cnm uzulme burda kac kadin hamile kalmak icin ugrasiyo sukret rabbim aratmamis bende ilk bebegimde hemn olir zannederek korundum sonradan istedigim zamanda kac ay olmadi ikinci bebegimde de hemn olmaz die erken den biraktim hmn hamile kaldim belli olmuyo yani simdi oglum 2 yssinda ben 32 haftalik hamileyim :)

Hanımlar merhaba adet günümün üzerinden 2 gün geçti bugün gebelik testi alıp denediğimde aşağıdaki durum oluştu. Yeni evliyim ve eşime söylemekten çekiniyorum yanılabilirim diye. Tecrübelerinizden yola çıkarak bir fikir verir misiniz ?
Eki Görüntüle 1988832
Bu kadar net çok nadir görmüşümdür tatlım hemen hastaneye git kan ver hayırlı olsun ❤❤

hayır o anlamda değil. Eşimden yana hiç tereddütüm yok. Ben hamileliğe hazır olduğumu sanmıyorum hiç düşünmemiştim bu aralar.. Umuyorum ki testin yanılma payı bana denk gelmiştir. Ya da hayırlısı diyeyim ne diyeyim :))) değilsin diyen yok mu. bir saattir çizgi tam çıkmamış diye kendimi avutuyorum :)

hayır o anlamda değil. Eşimden yana hiç tereddütüm yok. Ben hamileliğe hazır olduğumu sanmıyorum hiç düşünmemiştim bu aralar.. Umuyorum ki testin yanılma payı bana denk gelmiştir. Ya da hayırlısı diyeyim ne diyeyim :))) değilsin diyen yok mu. bir saattir çizgi tam çıkmamış diye kendimi avutuyorum :)
hazir hissetmiyosa korunsaydin keske cnm bebek sorumlulugu cok farkli cunku yanilma payi yok gibi tam cikmamasinin sebebi yeni gebelik olmasi 3 haftalik filandir oyle dusunuyorum ne silikler gordum ben pozitif olan senin ki gayet belli

Back
X