Hamile miyim

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
985
673
303
Merhaba hepinize benim bugün 3. Gün adetim gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi Yok ve aksine 3 4 gece ara ara karnım ağrıyor klasik adet sancıları benim adet olmadan önce ağrır bugün iki defa test yaptık çizgilerden ikincisi ilk testte silikti ama çok aşırı değil ikincisinde daha silikti ama belli oluyordu yinede hamile olabilir miyim kan testi anca yarın yaptırabilirim ama şuan çok gerginim ben aslında pek de istemiyordum hamilelik

Nasil korunuyodun? Sunu anladimki hamilelik belirtileri kisiden kisiye birak gebelikten gebelige bile degisiyo

Dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir. Birkaç arkadaşımın böyleydi ve sonuç hep ya dış ya kimyasaldı. Adetten hemen sonrakilerde içeriye boşalma olduysa ondan olabilir :/

IMG_6788.webp
IMG_6788.webp

Merhaba hepinize benim bugün 3. Gün adetim gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi Yok ve aksine 3 4 gece ara ara karnım ağrıyor klasik adet sancıları benim adet olmadan önce ağrır bugün iki defa test yaptık çizgilerden ikincisi ilk testte silikti ama çok aşırı değil ikincisinde daha silikti ama belli oluyordu yinede hamile olabilir miyim kan testi anca yarın yaptırabilirim ama şuan çok gerginim ben aslında pek de istemiyordum hamilelik
Silik de olsa 2. Çizgi varsa hamilesiniz

Âdet gecikmesine kadar hiç belirti de vermeyebilir. Anca adetiniz geçince anlarsınız ki geçmiş zaten 3 gün. Bana hamilesinizdir gibi geldi. Hayırlısı olsun.

Oooo şimdi gördüm resimleri. Hayırlı olsun. Güle güle büyütün.

Back
X