- Konu Sahibi Postmodernik
2 test aradındaki fark markadan ya sa, testi yaptığınız zaman yani ilk idrar olmamasından kaynaklanabilir. Gebelik var bu testlere göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 test aradındaki fark markadan ya sa, testi yaptığınız zaman yani ilk idrar olmamasından kaynaklanabilir. Gebelik var bu testlere göre.
Merhaba hepinize benim bugün 3. Gün adetim gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi Yok ve aksine 3 4 gece ara ara karnım ağrıyor klasik adet sancıları benim adet olmadan önce ağrır bugün iki defa test yaptık çizgilerden ikincisi ilk testte silikti ama çok aşırı değil ikincisinde daha silikti ama belli oluyordu yinede hamile olabilir miyim kan testi anca yarın yaptırabilirim ama şuan çok gerginim ben aslında pek de istemiyordum hamilelik
İlk testi öğlen yaptım ikincisi 4 ye ama ilk idrar değildi ikiside2 test aradındaki fark markadan ya sa, testi yaptığınız zaman yani ilk idrar olmamasından kaynaklanabilir. Gebelik var bu testlere göre.
Eşimle aram son bir haftadır berbat o yüzden istemiyordumPek istemediği bi gebelik olduğunu söylüyor, neden tebrik ediyorsunuz arkadaşlar? Tamam Evet kimisi istiyor, uğraşıyor bunun için ama kadın hazır değilse ille de sevinilecek bir durum olmuyor işte.. Benim de bebeğim var ama istek çok önemli diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın sözüm burdaki yorumlariçin de depil aslında sadece, daha önce denk geldim bi kaç kez burda istenmeyen gebeliklerde, azarlayanlara da o nedenle...
Anladım, umarım her şey istediğiniz gibi olur.Eşimle aram son bir haftadır berbat o yüzden istemiyordum
Hayırlı olsun canim hamilesinMerhaba hepinize benim bugün 3. Gün adetim gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi Yok ve aksine 3 4 gece ara ara karnım ağrıyor klasik adet sancıları benim adet olmadan önce ağrır bugün iki defa test yaptık çizgilerden ikincisi ilk testte silikti ama çok aşırı değil ikincisinde daha silikti ama belli oluyordu yinede hamile olabilir miyim kan testi anca yarın yaptırabilirim ama şuan çok gerginim ben aslında pek de istemiyordum hamilelik
Yok sorum değil nereden bileceksinizAy nolur kusura bakma sonradan gördüm aranizin açik oldugunu cok üzüldüm inş. Hayirlisi ne ise olur
Sorun çözülebilecek biseymi canimYok sorum değil nereden bileceksiniz
Doktora gittinizmiMerhaba hepinize benim bugün 3. Gün adetim gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi Yok ve aksine 3 4 gece ara ara karnım ağrıyor klasik adet sancıları benim adet olmadan önce ağrır bugün iki defa test yaptık çizgilerden ikincisi ilk testte silikti ama çok aşırı değil ikincisinde daha silikti ama belli oluyordu yinede hamile olabilir miyim kan testi anca yarın yaptırabilirim ama şuan çok gerginim ben aslında pek de istemiyordum hamilelik