Hamile miyim

Merhaba hepinize benim bugün 3. Gün adetim gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi Yok ve aksine 3 4 gece ara ara karnım ağrıyor klasik adet sancıları benim adet olmadan önce ağrır bugün iki defa test yaptık çizgilerden ikincisi ilk testte silikti ama çok aşırı değil ikincisinde daha silikti ama belli oluyordu yinede hamile olabilir miyim kan testi anca yarın yaptırabilirim ama şuan çok gerginim ben aslında pek de istemiyordum hamilelik

hamilelik belirtileri anca 6 veya 7 ci ayda olusuyor, yani bende oyle olmustu.
ev yapimi testlerde silik cikmasi bile hamilelik gostergesi olabilir bence. bir haftaya kesin belli olur sanirim, tabi sabredip bekleyebilirseniz :)

Pek istemediği bi gebelik olduğunu söylüyor, neden tebrik ediyorsunuz arkadaşlar? Tamam Evet kimisi istiyor, uğraşıyor bunun için ama kadın hazır değilse ille de sevinilecek bir durum olmuyor işte.. Benim de bebeğim var ama istek çok önemli diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın sözüm burdaki yorumlar için de değil aslında sadece, daha önce denk geldim bi kaç kez burda istenmeyen gebeliklerde, azarlayanlara da o nedenle...

Bu testler gayet net.
Bu arada ben de hamile kaldığımda adet olacağım sanmıştım meğer bebişmiş.
Bir de geri çekilme korunma yöntemi değildir :)

Pek istemediği bi gebelik olduğunu söylüyor, neden tebrik ediyorsunuz arkadaşlar? Tamam Evet kimisi istiyor, uğraşıyor bunun için ama kadın hazır değilse ille de sevinilecek bir durum olmuyor işte.. Benim de bebeğim var ama istek çok önemli diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın sözüm burdaki yorumlariçin de depil aslında sadece, daha önce denk geldim bi kaç kez burda istenmeyen gebeliklerde, azarlayanlara da o nedenle...
Eşimle aram son bir haftadır berbat o yüzden istemiyordum

Merhaba hepinize benim bugün 3. Gün adetim gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi Yok ve aksine 3 4 gece ara ara karnım ağrıyor klasik adet sancıları benim adet olmadan önce ağrır bugün iki defa test yaptık çizgilerden ikincisi ilk testte silikti ama çok aşırı değil ikincisinde daha silikti ama belli oluyordu yinede hamile olabilir miyim kan testi anca yarın yaptırabilirim ama şuan çok gerginim ben aslında pek de istemiyordum hamilelik
Hayırlı olsun canim hamilesin

Hamilesiniz.
Adetten bir hafta sonra ilişki olmasıyla alakası yoktur dış veya boş gebeliğin.

Ayni kaba yaptigim idrardan 3 farkli test yaptim hepsi ayni markaydi hepsinin koyulugu farkli cikti. İki gun sonra artmis midir diye koyuluguna bakayim dedim negatife yakin hayalet bir cizgi cikti kesin deger dustu diye kosa kosa gittim hastaneye ikibucuk kat artmisti degerlerim.

Bu su demek: israr testleri sadece gebelik olup olmadigi hakkinda bilgi verir. Koyulugu ya da acikligini degerlendirmemek gerekir....

Hayirli olsun. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bu teste gore hamile oldugunuz kesin:)

Doktora gittinizmi

Back
X