Hamile miyim?

Hamile miyim?

• Hamile

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Kızlar 2senedir bir evlat sahibi olmak istiyoruz. Su an adetim 3gungecikti. 23unde olmam gerekiyordu. Takvimine gore de yumurtlama günüm ayin 9uydu. Kadınlarından surekli adet olacak isim gibi ağrı var. Ama başka bir belirti yok .düşünceleriniz nedir acaba,?

Biz burdan bilemeyiz değilmi. Eczaneden test al yap yada kan ver en doğru sonuç.

Ay bide anket koymuşsun burdan çıkan sonuca göre mi hareket edeceksin?

Neyse hakkında hayırlısı olsun..

Kızlar 2senedir bir evlat sahibi olmak istiyoruz. Su an adetim 3gungecikti. 23unde olmam gerekiyordu. Takvimine gore de yumurtlama günüm ayin 9uydu. Kadınlarından surekli adet olacak isim gibi ağrı var. Ama başka bir belirti yok .düşünceleriniz nedir acaba,?
test yaptiysaniz yukleyin resmini ?

Heyecanını anlarım, gebelik belirtileri nelerdir dersin yine anlarım da hangi birimiz test yapmadan öğrenmiş de kan ya da idrar testi yaptıracağına gelip buraya sorarsın ? Bir de anketiniz moda oldu ...

kadınlar önce kendilerini tanımalı, sonra evlenmeli.
gebelik nedir?
gebelik testi nedir?
her adet gecikmesi gebelik belirtisi midir?
en yakın sağlık ocağına nasıl gidilir?
kanda gebelik görünmesi için kaç günlük bir regl gecikmesi yaşamış olmak lazımdır falan filan.

inşallah hamilesinizdir.
inşallah bilgili ve pırıl pırıl bir evlat yeiştirirsiniz.

anket olayına yorum bile yapamıyorum.

Hala çıkmamış " kadın heyecanlı birşey sormuş doğru düzgün cevap verin" diyenler:süslü: genelde bu tarz saçma konularda hep çıkıyor merak ettim neredeler ki acaba:KK70:

Bu son dönemde yeni çıktı hamile miyim değil miyim hadi anket yapalım. Hani desek ki test yaptın çizgi silik o zaman bunu sorsan yine belki ama insanların düşünce gücüyle bunu bilmesi imkansız. Yoksa kadın doğum diye bir bölüm olmazdı.

Back
X