- 23 Mart 2017
- 310
- 338
- 103
- Konu Sahibi nickyokdayok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benim olmuyordu bir yıldan fazladır kendi kendine oldu inanamadım. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama adet yok. Bir test yaptım böyle çıktı. Rabbim mubarek günde inşallah isteyen herkese verir. Bu arada ilk öğrenenlersiniz
Beta hcg 50.23 çıktı normal mi
O ne demek ya cani adam 2 yıl sonra nekadar sağlıklı bir gebelik gecirebileceksinki lütfen yanlış anlama ama yasında geciyor insanlar bu mucizeyi yaşamak icin ömürlerini veriyor bence girme cocugunun günahına cocugunu secEşim istemedi dünya başıma yıkıldı bir iki yıl sonra yapalım dedi. Ya bebek ya ben dedi. Benim yaşım 37 bu arada. Daha bu bebek değilmiş canlı da değilmiş filan dedi.
mutsuzlugu bi kenara bırak mutlu ol daha hamileliğinin başındasın rn riskli zamanlar bebegini kucagına alacagın günleri düşğn ve pozitif ol ayaklarının üzerinde duran güçlü kadın durusundan asla vazgecme eşin ister yanınızda olur ister olmaz bu onun secimi ama sen bebegini asla bir secenek haline getirme sakın vazgecme cidden zor bi durum benim eşim böyle bir teklifle gelse ondan nefret ederdim heralde sen bebeginden baska bise düşünme ilk cocukmuBende öyle yapacağım zannederim. Çalışıyorum nasılsa bakarım bir şekilde çocuğuma ama çok mutsuzum
Hamilesin ve esim destek çıkmıyor ozaman sıkı sıkı korunsaydı kendi madem istemiyor allahım neler duyuyoruz rabbim sana sabır versin ne olursa olsun böyle bir adamla mutlu olamazsın zaten simdiden ayır yolunu ilerde çok geç olur pişmanlıgın