Hamile miyim

Belgin13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
5
0
1
30
Adetim 5 gün gecikti hastaneye gidip beta testi yaptırmaktan cekiniyorum. Evli olmayıp beta testi yapan bana yazabilir mi ? Biraz bilgi almak istyorum

Adetim 5 gün gecikti hastaneye gidip beta testi yaptırmaktan cekiniyorum. Evli olmayıp beta testi yapan bana yazabilir mi ? Biraz bilgi almak istyorum
Yaptırdım bişey yok gidiyorsun devlet hastanesinde kanın alınıyor sonra da sonuç çıkıyor ama sonuçta hamile çukarsan aile hekimliği bu durumu kayıt altına alıyor ve seni kontrol vs içğn çağırabiliyor ailenin haberi olabilir o yüzden öncelikle eczaneden bikaç tane test alıp uygula sonra da özel hastanede test yaptır Gebe isen ve kürtaj düşünürsen de önünde az bi süre var çünkü gebelik hafta olarak ilişki yaşadığın zamandan bi iki hafta öncesi gibi değişik bi formülle hesaplanıyor acele davranmalısın umarım herşey senin için güzel olur

Özel hastanede aileye haber gidiyor mu peki

Özel hastanede aileye haber gidiyor mu peki
Çok emğn değilim ama devlet sigortanı kullanmazsan yani sgk kullanmayıp parayla yaptırırsan veya özel sigortan varsa ondan faydalanırsan gitmiyor diye biliyorum ama bunu hastaneye gittiğinde oradaki dr dan daha sağlıklı öğrenirsin sonuçta orda özel olduğu için daha ilgili yaklaşıyorlar hastaya

Reşit insansın ailene haber gitmez. Ayrıca normalde bu kadar gecikme olmuyorsa hamile olabilirsin.

Reşit insansın ailene haber gitmez. Ayrıca normalde bu kadar gecikme olmuyorsa hamile olabilirsin.
Yok aileye direkt haber gitmesinden bahsetmedim ben zaten Aile hekimliği sistemine kaydoluyor ve aranıyor kontrol için vs Dolaylı yoldan ailesinin haberi olabilir bu hassas bi konu konu sahibi için Siz öyle dersiniz rahat davranır sonra ailesinin haberi olur çok zor durumda kalır

Kızınız hamilelik testi yaptı diye haber gitmez demek istedim :)

Ben ilk özele gitmiştim. SGK'dan yararlanıp. Çok kısa bir süre sonra aile hekimliğinden aradılar gebelik için şu hastaneye başvurmuşsunuz gelin kaydınızı açalım diye. Siz önce ev testleriyle emin olun. Sonra sgk'dan yararlanmadan bir yere test yaptırırsınız. Yine de sorun emin olun durumun hassasiyetini bildirirseniz sorun çıkmaz bence. Tabi reşitseniz.

ben evliyim canım hastaneye gidip hamile oldugumu ğrenmiştim ama sağlık ocagına bilgi gitmemişti hatta sağlık ocagına blgi verildiğini bile bilmiyordum ilaç yazdırmak için tesadüf üzerine gitmiştim drt aylık hamileydim hemşire soylemişti gebelik olursa haberimiz olsun diye bende soylemiştim orda ama belki arıyor olabilirler her yer farklı olabilir sen işini sağlama al inşallah yoktr bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…