- 7 Nisan 2017
- 8
- 0
- 6
- 31
- Konu Sahibi Suslumarya
-
Ama çok dikkatli baktığımızda ikinci çizgiyi görebildik bu durumda da pozitif sayılır mıGebelik testlerinin pozitif sonucu negatife göre daha güvenilirdir, yüksek ihtimalle hamilesiniz
Canım Ben 3 aylık evliyim reglim 6 gün geçti iki test yaptım birinde çift çizgi bariz belli diğerinde silikti.Biraz önce kan verdim Çarşamba alıcam ama yarın internetten kendim görebilecekmişim doktora resmî gösterdim ve idrarda az çıkmış olsada gebelik söz konusu dedi inşallah hamişizdirHanımlar merhaba , sizden çok acil yardım bekliyorum. 24 yaşındayım 2 aylık evliyim ve Allah nasip ederse eşimle bi bebeğimiz olsun istiyoruz. Bu ay adetim 4 gün gecikti. Perşembe sabahı test yaptım ve ikinci çizgi soluk çıktı , eşim akşam tekrar test yapmamı istedi bu kez negatif çıktı. Adetimin gelmesi gereken gün sadece peçetede kahverengi akıntı gördüm, iç çamaşırıma bile geçmemişti. Cuma günü kan testi yaptırdım fakat sonucu Pazartesi çıkacak. Şimdi de regl dönemimdeki gibi bi baş ağrısı başladı çok merak ediyorum hamile olabilir miyim bi yorumunuz var mı ?
sonuc ne bilmiyorum fakat ben de test yaptim direkt cikmisti sonra yine yaptim fakat negatif sabahina da adet oldum. merak ettim sizde sonuc nedirHanımlar merhaba , sizden çok acil yardım bekliyorum. 24 yaşındayım 2 aylık evliyim ve Allah nasip ederse eşimle bi bebeğimiz olsun istiyoruz. Bu ay adetim 4 gün gecikti. Perşembe sabahı test yaptım ve ikinci çizgi soluk çıktı , eşim akşam tekrar test yapmamı istedi bu kez negatif çıktı. Adetimin gelmesi gereken gün sadece peçetede kahverengi akıntı gördüm, iç çamaşırıma bile geçmemişti. Cuma günü kan testi yaptırdım fakat sonucu Pazartesi çıkacak. Şimdi de regl dönemimdeki gibi bi baş ağrısı başladı çok merak ediyorum hamile olabilir miyim bi yorumunuz var mı ?
Ben de dün gece uyumadan adet oldum bugün de kan testimin sonucunu aldım beta hormonum 6.27 çıktı 5 üzeri pozitif oluyormuş. Doktorum gebelik var 10 gün sonra tekrar gel şimdilik gebelik kaydını oluşturmuyorum çünkü adet olmuşsun dedi. Hala bi belirsizlik var maalesefsonuc ne bilmiyorum fakat ben de test yaptim direkt cikmisti sonra yine yaptim fakat negatif sabahina da adet oldum. merak ettim sizde sonuc nedir
Canım muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorsun ilk yazdığın tabloda o duruma uygun hafif bir silik sonra negatif az yükselmiştir daha sonra düşüşe geçmiştir.Ben de dün gece uyumadan adet oldum bugün de kan testimin sonucunu aldım beta hormonum 6.27 çıktı 5 üzeri pozitif oluyormuş. Doktorum gebelik var 10 gün sonra tekrar gel şimdilik gebelik kaydını oluşturmuyorum çünkü adet olmuşsun dedi. Hala bi belirsizlik var maalesef
Kimyasal gebelik hakkında bi bilgim yok ama bi araştıriyim teşekkür ederimCanım muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorsun ilk yazdığın tabloda o duruma uygun hafif bir silik sonra negatif az yükselmiştir daha sonra düşüşe geçmiştir.
Ben ayrı ayrı testlerde yapmıştım farklı markalarda hepsinde pozitif göründü,umarım öyledir de yarın belli olucak nasipseİnşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsınsonuc ne bilmiyorum fakat ben de test yaptim direkt cikmisti sonra yine yaptim fakat negatif sabahina da adet oldum. merak ettim sizde sonuc nedir
Adetinin yogunlugu nasil? kimyasal gebelik yasiyor olabilirsinBen de dün gece uyumadan adet oldum bugün de kan testimin sonucunu aldım beta hormonum 6.27 çıktı 5 üzeri pozitif oluyormuş. Doktorum gebelik var 10 gün sonra tekrar gel şimdilik gebelik kaydını oluşturmuyorum çünkü adet olmuşsun dedi. Hala bi belirsizlik var maalesef
hepsinde pozitifse Allahin izniyle vardir zaten.Ben ayrı ayrı testlerde yapmıştım farklı markalarda hepsinde pozitif göründü,umarım öyledir de yarın belli olucak nasipseİnşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın
Adetinin yogunlugu nasil? kimyasal gebelik yasiyor olabilirsin
Adetim normal her zamanki seyrinde geliyor. Fakat başka bi kadın Doğum uzmanının fikrini aldık beta hormonu düşük, gebelik var demiyoruz bu durumda demiş. Hiç ümitlenmesem iyi olurmuş biraz yıkıldım
Adetim normal her zamanki seyrinde geliyor. Fakat başka bi kadın Doğum uzmanının fikrini aldık beta hormonu düşük, gebelik var demiyoruz bu durumda demiş. Hiç ümitlenmesem iyi olurmuş biraz yıkıldım[/QUOTE]Adetinin yogunlugu nasil? kimyasal gebelik yasiyor olabilirsin
hepsinde pozitifse Allahin izniyle vardir zaten.
Benim biri pozitif digeri negatifti. Aminn insallah dileyen herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?