Hamile miyim?

busr4denizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
5
1
36
25
Öncelikle affınıza sığınarak yazıyorum çünkü gerçekten çok pişmanım, tövbe ettim bir daha yapmamaya
Sevgilimle 1,5 ay önce oral yolla ilişkiye girdim, yaklaşık 1 saat sonra tekrar yapmak istedi cinsel organına dokunduktan sonra lavaboya gittim işimi hallettikten sonra kendimi kuruladım. Elimde meni olmadığı için elimi yıkamaya gerek duymadım, daha sonra içime kurt düştü acaba bir şey olur mu diye. Yazdıklarımdan cahil bir insan olduğumu düşünebilirsiniz ama gerçekten değilim, korkum akıntı ve adet gecikmesi yaşadığımdan. Psikolojik olarak kötü 1 hafta geçirdim, stresten mide bulantıları yaşadım, geceleri uyandım. İlişkiden 8 gün sonra adet oldum ama adet kanım çok tuhaftı, önce pembe sulu geldi. 2. gün cidden "adet kanı" diyebileceğim bir kanama yaşadım, kırmızı ve pıhtılıydı ama aynı zamanda kahverengi sümüksü akıntı vardı. Adetimden hemen sonra sarımsı sulu ve yoğun bir akıntı gelmeye başladı. Akıntı kokusuz, çoğu zaman altıma kaçırmışım gibi yoğun geliyor. Acaba sevgilimden enfeksiyon mu kaptım diye düşünürken şimdi de adetim 6 gün gecikti. Göğüslerim şiş, hafif ağrı var ve arada bir kasıklarım ağrıyor. Hamilelik mümkün olabilir mi? Bu arada cinsel birleşme hiç olmadı

Bu şekilde hamile kalmanız mümkün değil. Muhtemelen stresten gecikmiştir adetiniz.

Yo hayır gerçekten ya cahilsiniz ama panikten cahillik yapıyorsunuz, sizi anlayabiliyorum.
İnsan korkudan ne yapacağını bilemiyor.
Ayrıca oral bir ilişkiye girme biçimi değil diye biliyorum.
Adet kanaması pıhtılı olur,yerleşme kanaması pıhtılı olmaz ve uzun sürmez.
Yani Siz hamile değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…