Hamile miyim

sessizmelekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
18
2
86
Çizgi çok net değil cok yakından bakınca çok hafif çizgi beliriyor adetimden 8 gün geçti hamile miyim anlayamadım çünkü çizgi varla yok arası
20181216_090427.webp

Geç döllenme nedir inşallah hayırlı şekilde nasip etsin rabbim ama iki gün önce aşırı sancım vardı leke gelmiş dünde geldi leke ama bugün yok ama sancım da var

Çizgi çok net değil cok yakından bakınca çok hafif çizgi beliriyor adetimden 8 gün geçti hamile miyim anlayamadım çünkü çizgi varla yok arası Eki Görüntüle 2216012
Var canim cizgi hamilesin buyuk ihtimal bence hemen kan testi yaptir benimde gecikmemin 5. Gunune kadar hep boyle silikti snra koyulasti gec dollenmeymis...

Eklentiler

• 20181215_213336.webp
    20181215_213336.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 195
Bugün sabah ac karnına yine yaptım bu kez böyle cıktı daha çok silik belirgin değil ve kanama var adet oldum sanırım kafam çok karışık anlayamıyorum

Eklentiler

• 20181217_074143.webp
    20181217_074143.webp
    10 KB · Görüntüleme: 161
Evet canım bende şaşkınım ve kanamam oldu adet oldugumu düşündüm yanılgıya düşmek istemiyorum birazdan kan vermeye gidicem
Kanaman basladiysa tehlikeli ya bildigin adet kanamasi gibimi ?yoksa lekelenme falanmi kan vermen en iyisi bence bende kimyasal gebelik yasamistm silik ciktiktan snra kanamam baslamisti benimde :( allah korusun insallah kotu bisey yoktur

Kanaman basladiysa tehlikeli ya bildigin adet kanamasi gibimi ?yoksa lekelenme falanmi kan vermen en iyisi bence bende kimyasal gebelik yasamistm silik ciktiktan snra kanamam baslamisti benimde :KK43: allah korusun insallah kotu bisey yoktur
Inşallah canım dört gün önce leke geldi dün akşam da kanama oldu adet gibi sancım var belim ağrıyor kan verdim inşallah sıkıntı çıkmaz

Back
X