Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben iki ay öncesi hırmın ilacı kullanıyordum bıraktım ve 25 günde adet oldum bitirdim şimdi adetimin üstünden 27 gün geçti ancak evde test yapıyorum tek çizgi çıkıyor sizce hamile miyim?
Ya gebe değilsiniz veya çok erken olduğu içşn testte görünmüyor. 2 3 gün sonra regl olmazsanız testi yeniler veya erken sonuç öğrenmek istiyorsanız kan testi yaptırırsınız. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
Gebelik önce kanda sonra idrarda belli olur. Yani ilişkiden 9 gün, en geç 14 gün sonra gebe olup olmasığınızı kan tahliliyle öğrenebilirsiniz. İdrar tahlili için gününüzün üstünden 5 gün geçmeli kesin sonuç için.
Gebelik önce kanda sonra idrarda belli olur. Yani ilişkiden 9 gün, en geç 14 gün sonra gebe olup olmasığınızı kan tahliliyle öğrenebilirsiniz. İdrar tahlili için gününüzün üstünden 5 gün geçmeli kesin sonuç için.