Canım ben de biraz önce kan testi yaptırdım negatifi gördüm ve yıkıldım nacizane tavsiyem önce idrar testini tekrarla çift çizgiyi yakaladıktan sonra kan testine git. Ben idrar testine guvenmedim gittim kan verdim yıkıldım adetim 2 gün gecikmisti benim de.. 5 dk önce regl oldum çok az geliyor ama oldum işte..Arkadaşlar merhaba burda yeniyim ve yeni evliyim adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm ama adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan adetim 5 gün gecikti kan testi yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Canim bende 5gun once gittim sol kasik agrisiyla test yapildu negatif cikti kan testi ilac verdiler icmedim 3gun sonra trkrarladim testi silik cizgi cikti daha sonra erken gebelikte gordum cizgiyi gittim kan testinde cikti umitlendirmek istemem ama olsada demekki cikmayabiliyor bazen ben yasadim yani idrar testini tekrarla bidaha benceArkadaşlar merhaba burda yeniyim ve yeni evliyim adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm ama adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan adetim 5 gün gecikti kan testi yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Hala adet olmayınca bugün idrar testini tekrar yaptım ama negatif sonuç aldım ümidim iyice tükenmek üzere bu testler doğru oluyor muCanim bende 5gun once gittim sol kasik agrisiyla test yapildu negatif cikti kan testi ilac verdiler icmedim 3gun sonra trkrarladim testi silik cizgi cikti daha sonra erken gebelikte gordum cizgiyi gittim kan testinde cikti umitlendirmek istemem ama olsada demekki cikmayabiliyor bazen ben yasadim yani idrar testini tekrarla bidaha bence
Ya ne biliyim heveslendim ve hala adet olmadım 6 gün geçiyor hamilelik belirtilerine baktım onlar da var ama kanda çıkmadı ve testi bugün tekrar yaptım negatifCanım ben de biraz önce kan testi yaptırdım negatifi gördüm ve yıkıldım nacizane tavsiyem önce idrar testini tekrarla çift çizgiyi yakaladıktan sonra kan testine git. Ben idrar testine guvenmedim gittim kan verdim yıkıldım adetim 2 gün gecikmisti benim de.. 5 dk önce regl oldum çok az geliyor ama oldum işte..
Ama adet olmam gereken günde yapmıştım adetim geçmiyor Du bunun bi etkisi olur muKan testi kesindir.hamile deglsiniz
Evet canim dogru cikiyorHala adet olmayınca bugün idrar testini tekrar yaptım ama negatif sonuç aldım ümidim iyice tükenmek üzere bu testler doğru oluyor mu
Adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım negatif çıktıKimyasal gebelik yasamis olabilirsiniz belki. Belkide test bozuktur. Kan testi yaptirin bence
O zaman değilim uğraşmaya gerek yokEvet canim dogru cikiyor
Adet olman gereken günde zaten hamilelign kesindir. Bir hafta kala bile kan testinde cikardiAma adet olmam gereken günde yapmıştım adetim geçmiyor Du bunun bi etkisi olur mu
Anladım peki teşekkür ederimKan tep
Adet olman gereken günde zaten hamilelign kesindir. Bir hafta kala bile kan testinde cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?