Anket Hamile miyim

Bende hiçbir belirti yok tatlım ne göğüs ağrısı ne de diğer belirtiler... sadece adetim gelecekmiş gibi kasıklarımda ağrı var o kadar 🤔
Merhaba inşallah hamilesindir bugun benim bat gunum 6 ekimden beri cok azicik wc ye gidince peteceye pembe renk akinti geliyor adet olmadm daha kabizlik bende de var agrılar ara ara var gögüslerimde dolgunluk var ama feci sekilde agrı yok hayırlısı bakalım

Merhaba inşallah hamilesindir bugun benim bat gunum 6 ekimden beri cok azicik wc ye gidince peteceye pembe renk akinti geliyor adet olmadm daha kabizlik bende de var agrılar ara ara var gögüslerimde dolgunluk var ama feci sekilde agrı yok hayırlısı bakalım
Merhaba canım inşallah hamileyizdir 🙏🏻 yaptınmı test? Benim daha var diye adetin geçmesini bekliycem

Tamamenmi geldi canım? Bu arada belirtilerin devam ediyormu?
Yok cnm daha tamamen gelmedi :( anlam veremiyorum neden boyle daha once olmamisti iki aydir boyle dünden beri sadece avucumun ici kadar geliyor tam kirmizi da degil ama parmagimla kontrol ettigimde biraz var devami daha gelmedi bakalim. Bir belirtide yok

Yok cnm daha tamamen gelmedi :KK43: anlam veremiyorum neden boyle daha once olmamisti iki aydir boyle dünden beri sadece avucumun ici kadar geliyor tam kirmizi da degil ama parmagimla kontrol ettigimde biraz var devami daha gelmedi bakalim. Bir belirtide yok
Merhaba canım, yaptınmı tekrar test veya kanda baktırdınmı?

Back
X