Hamile miyim ?

Siyahruhluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
272
71
98
30
Kızlar merhaba yargılarınız sizin olsun sadece danışacak kimsen yok onun için buraya yazıyorum.
Ben erkek arkadaşımla 30 ağustosta ilişkiye girdim ondan önce 21 ağustosta adet olmuştum. Normalde adet dongum 30- 32 arası olur bazen zamanında da olur miyom var demişti doktor bundan 1 yıl önce 21 eylül de adet olmadım 8 gün sonra test yaptım ama negatif çıktı. Hâlâ adet olamadım 10. Gün tekrar yaptım yine negatif çıktı. Ama hala adet olmadım sizce neden olabilir bu aralar çok stres yapıyorum acaba ondan mi karnimdaçok sert bir şey var hamilelik olsa negatif çıkmazdı değil mi yani sertlik olması gebelikten midir? Birde hastaneye gitmeye de korkuyorum her zaman geriyor beni ultrason cihazına yatmak sizce hamile olabilir miyim ? Lütfen yardım edin evlenmek sorun değil yani ama şuan iş bulamadım böyle gelecek veremem ona

Sinir, stres, uykusuzluk, sağlıksız ve düzensiz beslenme vs. Etkiler adet gecikmesini.

9 günde daha yumurtlama döneminde bile değilsin ki? Bir de 30 - 32 günde birmiş, yani erken yumurtlama imkansız.

Ha istisna olup 2 kez yumurtlama olabilir, ancak o da düşük oran.

Bence doktora git ,miyom varsa gecikme ondan olabilir adet olmanı engeliyodur bayaga geçmiş üstünden dediğin gibi hamile olma ihtimali de olabilir . Eğer pko varsa ondanda olabilir bence biran önce doktora git sağlığın için bir durum varsa erken Tedavi olursun

Hamile olsam testte çıkardı dimi yani bu kadar geç olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…