Hamile miyim?

cingozrecai

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
797
3.374
63
Merhaba arkadaşlar, konuya başlarken cahilliğim için hepinizden özür diliyorum 😂 Hayatımın şu dönemine kadar hiçbir şekilde çocuk istemediğim için çok bariz şeyler dışında ne hamilelik belirtisidir ne değildir bilemiyorum.

Adetimi bir telefon uygulamasından takip ediyorum. Geçen ve önceki ay ilk günü işaretlemeyi unutmuşum. Geçen ay hangi gün adet olduğumu bir türlü hatırlayamıyorum. Adetlerim bazen 1-2 gün oynamakla birlikte genelde düzenlidir. Uygulamanın bu zamana kadarki istatistiklerine göre 2 gün önce adet olmam gerekiyordu. Benim vücut alarmıma göre de 2-4 gün önce adet olmalıydım hatta o kadar emindim ki olacağımdan 2 gündür pedle geziyorum çünkü kasıklarım çılgınlar gibi ağrıyor. Ve Cem Yılmaz'ın dediği gibi "her yerlerim şiş şiş". 😂 Ama bir türlü olamıyorum.

Sorun şu ki uygulama her zaman doğru tarihi vermiyor benim adetim genelde erkene çektiği için. Yani şu anda aslında 2 gün değil 4-5 gün de gecikmiş olabilirim. Aranızda adet olacağından emin olup hamile çıkan var mı? Şu anda idrar testi yapmalı mıyım?

Belirtiler o kadar benziyor ki nerdeyse ayırmak imkansız esinle beraber olduğun günleri falan biliyor musun

Yok maalesef. Normalde yumurtlama günleri birlikte olmamaya dikkat ederim. Ama 2 Aydın kafam o kadar dağınık ki adet günümü bile hatırlayamıyorum.

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar

Eklentiler

• 20191005_234811.webp
    20191005_234811.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20191005_234747.webp
    20191005_234747.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 20191008_171018.webp
    20191008_171018.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191005_015821.webp
    20191005_015821.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Canım artış olması çok güzel ama kese için bu sonuçlar daha çok yeni yani biraz daha beklemen gerekecek düşüp yükselmesini takip etmeleri şart çünkü malesef kimyasal gebelikler söz konusu olabiliyor inşallah hamilesindir güzel haberler ver 🙏🏻

merhabalar nasıl nereye yazıp soruma cevap bulabilirim bilemedim buraya yazayım dedim 😒 4 ekimde ilişki oldu 3gündür de belimde donukluk gibi bir ağrı kasıklarımda sızı uyku hali ve çok hasizim midemde bulantı ve başım dönüyor. Bugün hastaneye gittim 10 ekimde yani beta normal değerinde çıktı fakat bu sitede hamile olanlara baktığımda daha snradan hamile olduğunu öğrenen de var ben hamilemiyim değil miyim sizce perşembe günü tekrar kadın doğuma randevu aldım bakalım ne diyecekler szce hamile miyim . 8 aylık evliyim adetine de 6 gün var

Back
X