Hamile miyim

Ayseramay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
8
5
1
44
Merhabalar.
. Ağustos ayında histeroskopi yapıldı. Yapışıklık varmış daha önce 3 kurtas oldum. Tüp tıkalıymis açtık dedi. doktor doğum kontrol hapı vermisti 1 ay kullandım sonra adet oldum. Son adet dönemim 11 eylul 2019. 10 Ekim'de HCG tahlili yatirdim 1,2 çıktı bugün yaptırdım 19 çıktı. Hamile olma olasiligim var mı yoksa hormanlardan mi meraktayim??

İki günde bir takip ettirin merak ediyorsanız inşallah sağlıcakla gelir bebeğiniz sevgilr 🥰

Pazartesi kadın doğum doktorundan randevu aldım çünkü adet olmadım ve HCG değeri düşük gibi geldi ama inşallah güzel haberler alirim

Pazartesi kadın doğum doktorundan randevu aldım çünkü adet olmadım ve HCG değeri düşük gibi geldi ama inşallah güzel haberler alirim
Adetin kac gun gecti yani hcg degeri 5 den yuksek olunca hamilelik var diye biliyorum ben sendede var gibi canim

Hamilelik pozitif ama keseyi görmeden yani 6.haftadan önce sağlıklı bir hamilelik mi değil mi bilemezsiniz. Bu arada hamile olduğunuz için hemen doktoru arayıp folik aside de baslamanız lazım. Hayırlısı olur inşallah

Back
X