Hamile miyim?

gizlikalsin789

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
2
0
6
29
Yumurtlama olduğum dönemde 2 kere korunmasız cinsel ilişkiye girdik ve 72 saatin sonunda evli olmadığım için ertesi gün hapı aldım. Sonra adet olmam gereken günden bir gün önce yeniden korunmasız cinsel ilişkiye girdik ve 21’inde regl olmam gerekirken olmadım. 1 gün kahve rengi bir akıntım geldi. 6 gün gecikti adetim 2 kere test yaptım negatif çıktı. Hamile miyim sizce?

Benim adetim 1 gün gecikmişti ve testte silik bir çizgi vardı, kan tahlilinden net bir sonuç alırsınız.

Yumurtlama tarihinizi biliyorsunuz korunmasiz ilişki yasiyorsunuz. Tabiki ondan hamile kalma olasiliginiz var.
Adete 1 gun kala ki iliskiden yok. Muhtemelen ilacla alakali kanamaniz. Yinede gecikmeye drvam ederse bir test daha yapin

Yumurtlama olduğum dönemde 2 kere korunmasız cinsel ilişkiye girdik ve 72 saatin sonunda evli olmadığım için ertesi gün hapı aldım. Sonra adet olmam gereken günden bir gün önce yeniden korunmasız cinsel ilişkiye girdik ve 21’inde regl olmam gerekirken olmadım. 1 gün kahve rengi bir akıntım geldi. 6 gün gecikti adetim 2 kere test yaptım negatif çıktı. Hamile miyim sizce?
Evlı olmadan korunmasız ılıskı yasamanızdakı sebep nedır ?bebek mı ıstıyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar

Merhaba, Ertesi gün haplarını ilişkiden sonra ne kadar çabuk alırsanız koruyuculuğu o kadar yüksek olur. Adet öncesi ilişkide korunmadığınız için gebelik riskiniz var. İdrar testleri her zaman doğru sonuç vermeyebilir , kanda BHCG testi yaptırın.

Back
X