Hamile Miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamilelik için ne çileler çeken kadınların olduğu bu forumda 5 dk lık zevki için hamileliği ağzına sakız edenleri görünce olanlar oluyor işte bi iğrenme bi tiksinti en çok da kadın olarak kendinizi düşürdüğün duruma üzülme 😁
Belki evlenicem ya da başka türlü olmasa bile sanane yarana mı dokundu gocundun mu

Ne alakası var kafanız mı iyi beni eleştirmek size mi düştü
Ne alakası var sizin adınızı yazan var mı ? Üstünüze alınıyorsanız o sizin sorununuz ,buraya yazıp size mi düştü diye tribini bize atacağına akıllı olup korunaydın...

Daha adetine 10 gün varken bu kadar belirti olmaz herşey için çok erken bebek 2 3 Ay lik olunca anca belirtiler çıkıyor

Selam arkadaşlar ben yeniyim 😊 direk Bi soruyla başlicam. 3 ocakta hsg çekildim. 2 3 gün kanamam oldu sonra durdu. 12 ocakta da kahverengi kanamam başladı leke gibi doktor yumurta çatlaması dedi de acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ne dersiniz 😁😁

Aşağılayıcı siz konuştunuz farkındaymı sınız beyinsiz diyerek
ben dua etmiştim sadece
siz kendinizi aşağılık görüyorsunuz galiba yaranızdan dolayı
Git başka yerde et duanı kadın ne yarasından bahsediyorsun sen
Amin kardeşim..😊
Hasta mısın sanane sana ne oluyor gelmiş burda abuk subuk konuşuyorsunuz siz sanki çok mu düzgünsünüz görüyoruz her
Ne alakası var sizin adınızı yazan var mı ? Üstünüze alınıyorsanız o sizin sorununuz ,buraya yazıp size mi düştü diye tribini bize atacağına akıllı olup korunaydın...
Sanane sanamı sorucam korunmayı sensen mi öğrenicem siltir asıl kapalı orospusu fahişe olan sizsiniz her şeyi siz ni biliyorsunuz sanane ister korunurum ister sokağa atarım sana ne oluyorgit kocana siktir kendini rahatla millete karışmassın o zaman belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X