Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım teşekkür ediyorumCanım kesin hamilesin diyemeyiz ama reglin gecikirse bir kan testiyle öğrenebilirsin.
Kan testi için erken şimdilik. Az daha sabir canim Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
Gebelik ihtimali yüksek demek benimde silik cikmistiArkadaşlar test yaptım beş liralıklardan bir cıZgı sılık ne bu anlamadım ıkı cızgı var bırı sılık
Bende bu sekilde öğrenmiştim tabi adet zamaninda yapmistim ben. Eger gebelik varsa ki bence var idrarda ciktiysa kanda kesin cikar bence bi tahlil yaptirinMerhaba adetime 3 gün var bugün dayanamadım gebelik testi yaptım çok çok çok silinik bi çizgi çıktı sizce hamile miyim?
Buradan ve o testlerden ne cikarsa ciksin ne emin olabilirsin ne de umudunu kesebilirsin adet gununu bekle ve kan ver biz ne söylersek söyleyelim bos kesin sonucu kan verecekKızlar ben sımdı başka erken gebelık testi aldım miratech negatif çıktı ucuz test pozzıtıftı umudu kesım ben en ıyısı
Tamam canım teşekkürler yarın adet günüm eğer olmazsam kan verırımBuradan ve o testlerden ne cikarsa ciksin ne emin olabilirsin ne de umudunu kesebilirsin adet gununu bekle ve kan ver biz ne söylersek söyleyelim bos kesin sonucu kan verecek