Hamile miyim?

Bynmv_70

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
2
1
1
33
Merhaba adetime 3 gün var bugün dayanamadım gebelik testi yaptım çok çok çok silinik bi çizgi çıktı sizce hamile miyim?

Eklentiler

• 981C8FAA-C83A-41DB-9981-C7D3EE180657.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 102
2 gün sonra tekrarla canım testi
Gönlünden geçenin en güzeli olsun.

Canım kesin hamilesin diyemeyiz ama reglin gecikirse bir kan testiyle öğrenebilirsin.
Kan testi için erken şimdilik. Az daha sabir canim Allah gönlüne göre versin inşallah

Arkadaşlar test yaptım beş liralıklardan bir cıZgı sılık ne bu anlamadım ıkı cızgı var bırı sılık

Merhaba adetime 3 gün var bugün dayanamadım gebelik testi yaptım çok çok çok silinik bi çizgi çıktı sizce hamile miyim?
Bende bu sekilde öğrenmiştim tabi adet zamaninda yapmistim ben. Eger gebelik varsa ki bence var idrarda ciktiysa kanda kesin cikar bence bi tahlil yaptirin

Kızlar ben sımdı başka erken gebelık testi aldım miratech negatif çıktı ucuz test pozzıtıftı umudu kesım ben en ıyısı

Canım 2. Çizgi var 2 gün sonra testi tekrarla. Umarım bebiş vardır

Kızlar ben sımdı başka erken gebelık testi aldım miratech negatif çıktı ucuz test pozzıtıftı umudu kesım ben en ıyısı
Buradan ve o testlerden ne cikarsa ciksin ne emin olabilirsin ne de umudunu kesebilirsin adet gununu bekle ve kan ver biz ne söylersek söyleyelim bos kesin sonucu kan verecek

Buradan ve o testlerden ne cikarsa ciksin ne emin olabilirsin ne de umudunu kesebilirsin adet gununu bekle ve kan ver biz ne söylersek söyleyelim bos kesin sonucu kan verecek
Tamam canım teşekkürler yarın adet günüm eğer olmazsam kan verırım

Selam arkadaşlar ben yeniyim direk Bi soruyla başlicam. 3 ocakta hsg çekildim. 2 3 gün kanamam oldu sonra durdu. 12 ocakta da kahverengi kanamam başladı leke gibi doktor yumurta çatlaması dedi de acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ne dersiniz

Kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum miratech marka erken gebelik testi aldım tek çizgi çıktı reglime 3 gün var böyle negatif olup hamile olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…