Canım kesin hamilesin diyemeyiz ama reglin gecikirse bir kan testiyle öğrenebilirsin.
Kan testi için erken şimdilik. Az daha sabir canim Allah gönlüne göre versin inşallah
Canım kesin hamilesin diyemeyiz ama reglin gecikirse bir kan testiyle öğrenebilirsin.
Kan testi için erken şimdilik. Az daha sabir canim Allah gönlüne göre versin inşallah
Bende bu sekilde öğrenmiştim tabi adet zamaninda yapmistim ben. Eger gebelik varsa ki bence var idrarda ciktiysa kanda kesin cikar bence bi tahlil yaptirin
Buradan ve o testlerden ne cikarsa ciksin ne emin olabilirsin ne de umudunu kesebilirsin adet gununu bekle ve kan ver biz ne söylersek söyleyelim bos kesin sonucu kan verecek
Buradan ve o testlerden ne cikarsa ciksin ne emin olabilirsin ne de umudunu kesebilirsin adet gununu bekle ve kan ver biz ne söylersek söyleyelim bos kesin sonucu kan verecek
Selam arkadaşlar ben yeniyim direk Bi soruyla başlicam. 3 ocakta hsg çekildim. 2 3 gün kanamam oldu sonra durdu. 12 ocakta da kahverengi kanamam başladı leke gibi doktor yumurta çatlaması dedi de acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ne dersiniz