Hamile miyim

Elifmis99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
7
2
1
26
Kızlar bu testi sabah yaptım galiba idrarı az damlattim hiçbir belirginlik olmadı sonra bidaha idrar akıttım ve böyle oldu sizce hamilemiyim hamile olmasam d tek çizgi olurmyydu

Eklentiler

• 15862448439192836141328924942721.webp
    15862448439192836141328924942721.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 80
Hanilesin canimm kacgun gecti

hamilelik var gözüküyor hayırlı olsun kan verin :)
beklenen adet tarihim 6 nisandı halen adet olmadım ve 5 nisanda kahverengi akıntı oldu ara ara bugünde geliyor minik minik. Ayrıca kaşık ağrıları ve göğüs hassasiyetimde var hemde 10 gündür böyle ama akıntı daha 2 gündür var bilgisi olan varmı yerleşme kanaması olabilirmi test yapacağım birazdan hamilelik varsa çıkarmı gecikmede bugün 2. Gün.

beklenen adet tarihim 6 nisandı halen adet olmadım ve 5 nisanda kahverengi akıntı oldu ara ara bugünde geliyor minik minik. Ayrıca kaşık ağrıları ve göğüs hassasiyetinde bilgisi olan varmı yerleşme kanaması olabilirmi test yapacağım birazdan hamilelik varsa çıkarmı gecikmede bugün 2. Gün.
Benzeri bende oldu. Adet oldum sanmistim hamileymişim. Test yapın

beklenen adet tarihim 6 nisandı halen adet olmadım ve 5 nisanda kahverengi akıntı oldu ara ara bugünde geliyor minik minik. Ayrıca kaşık ağrıları ve göğüs hassasiyetimde var hemde 10 gündür böyle ama akıntı daha 2 gündür var bilgisi olan varmı yerleşme kanaması olabilirmi test yapacağım birazdan hamilelik varsa çıkarmı gecikmede bugün 2. Gün.
Sanirim.ustune goruyosun tes varsa elbet çıkar hayalet cizgi bile çıkar yine çıkar canim

Offf offf ne zamana kadar gitmemeyi düşünüyorsunuz?? Virüs geçmiyor uzun süre geçmeyecek gidin kontrol etsin doktor

Kanda kesin çıkar ama idrarda değerlerinizin yüksekliğine bağlı biraz. Eğer fazladan testiniz varsa yapın değilse bekleyin. Vee rica ediyorum lütfen ama lütfen kanama gelince yerleşme kanaması galiba deyip onemsememezlik yapmayın her şey olabilir

Arkadaşlar ben şimdi 2 tane test yaptım farklı markalar ama silik çizgiler var anlayan varmı 2 test daha var onlarıda akşama doğru deneyeceğim

Eklentiler

• 1FAB80C7-4CF1-4293-932F-CE50E0BAB507.webp
    1FAB80C7-4CF1-4293-932F-CE50E0BAB507.webp
    50 KB · Görüntüleme: 41
tekrar deneyeceğim diğer testleri en son kan vermeye gideceğim inşallah vardır hamilelik 3 yıldır evliyim ve bir dış gebelik küretaj öyküm var inşallah bu sefer olur Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏

Arkadaşlar ben şimdi 2 tane test yaptım farklı markalar ama silik çizgiler var anlayan varmı 2 test daha var onlarıda akşama doğru deneyeceğim
Canım bütün testler sabah ilk idrarla daha iyi çıkıyor diye biliyorum. Akşama doğru yapma sabah ilk idrarinla yap

tekrar deneyeceğim diğer testleri en son kan vermeye gideceğim inşallah vardır hamilelik 3 yıldır evliyim ve bir dış gebelik küretaj öyküm var inşallah bu sefer olur Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏
Insallah yuzunur guler bence var canim🤩

Back
X