- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Sedaoner2345
-
İnşallah canım teşekkür ederim,erken gebelik testi yapsam sonuç alur mıyım?Bence gebe değilsin cnm .. strese bağlı olmuş gibi
Böyle bir ihtimal olabilir mi peki?Ertesi gün adet gördüm ilaç da kullandım tekrar oldu ama ben yine ilaç kullandım.Ovülasyon günümden beri kanamam var.Huzursuz oldum iyice.Daha erken bence cnm regline bi kaç gün kala çıkar anca
Yazını tam anlamadım cnm şimdi okudum da sen ovulasyon döneminde koyu renk kanama mı yaşadın kac gün peki ?Böyle bir ihtimal olabilir mi peki?Ertesi gün adet gördüm ilaç da kullandım tekrar oldu ama ben yine ilaç kullandım.Ovülasyon günümden beri kanamam var.Huzursuz oldum iyice.
Cumartesi ovülasyonumun ilk günüydü ve pazar günü hafif hafif kanama oldu bugün itibariyle hala devam ediyor.Yazını tam anlamadım cnm şimdi okudum da sen ovulasyon döneminde koyu renk kanama mı yaşadın kac gün peki ?
Sende yumurtlama kanaması olmuş bazılarnda böyle oluyor .. ovulasyon testin olsaydı tam anlaşılırdı .. bide canım ara kanama diye birsey de var benim iki defa basıma geldi ama bir gün sürdü akıntı şeklinde olmustu koyu renkteCumartesi ovülasyonumun ilk günüydü ve pazar günü hafif hafif kanama oldu bugün itibariyle hala devam ediyor.
Teşekkür ederim canım ilgin için.Sende yumurtlama kanaması olmuş bazılarnda böyle oluyor .. ovulasyon testin olsaydı tam anlaşılırdı .. bide canım ara kanama diye birsey de var benim iki defa basıma geldi ama bir gün sürdü akıntı şeklinde olmustu koyu renkte
Selam,az önce miratec testi yaptım adetime 10 gün var sonuç negatif çıktı doğruluk payı nedir?Bence gebe değilsin cnm .. strese bağlı olmuş gibi
Bak cnm test yapmamın altın kuralı reglini beklemek .. cok erken yapmışsın varsa dahi çıkmaz ben daha önce hasta olacağım gün öğrenmiştim dSelam,az önce miratec testi yaptım adetime 10 gün var sonuç negatif çıktı doğruluk payı nedir?