Hamile miyim

Zumta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
6
1
1
29
Merhaba ben burda yeniyim bu siteyi de çok seviyorum herşeyi buluyorum konuya gelim ben hemen biz çocuk sahibi olmak istiyoruz ben düzensiz adet görüyorum normalde hiç düzenli olmadım doktora gidip ilac alıp öyle oluyorum bu ay 3 gün adetim den geçtikten sonra 2 gün akıntım la beraber soluk bir kan çeşidi geldi 3.gün biraz daha fazla geldi ama sonra hemen kesildi adet mi bu bilmiyorum 2 hafta geçti bu dediğimden şuan gögüslerim çok hassas kaşınıyor ve kabızlık var 2 gündür sırtım da ağrıyor acaba bana bilgi verebilecek olan var mı böyle Bi şey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen

Yaptım ondan 1 hafta sonra ama tek cizgi çıktı ondan sonra da yapmadım beni tek düşündüren gelen lekenme şeklinde kanama ben hiö bu zamana kadar lekelenme gibi olmadım hep geç adet oldum ama normal oldum

Acaba o lekelenme günü yumurtlama mı yaşadınız
Bilmiyorum 9 aylık evliyim ilk defa bu tür Bi şey yaşadım benim adet tarihlerin normal olmadığı için hani 30 günde bir yada 45 günde bir oluyorum diyemiyorum normal 30 günlük hesaplayıp öyle geçip geçmediğini biliyorum

Çok istiyoruz psikolojik de olabiliyormuş çok kafam karışıyor bu konuda

Ovülasyon testi kullandınız mı hiç? Bence düzensiz adet görenlerde özellikle güzel bi çözüm ne zaman yumurtladığınızı bilirseniz ne zaman adet göreceğinizi de bilirsiniz

Bide benim yani neden düzensiz olduğunu bilmiyorlar doktorlar 7 senedir bunun için doktora gidiyorum bir ara kistim vardı o parçalandı sonra her gittiğimde Bi şey yok diyip ilaç verip gönderdiler bir sürü hastane ve bir sürü doktor a gittim hamile kalamamaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…