Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsahnursoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
86
91
88
29
Kızlar 3 yıldır evliyim çocuk istiyoruz bir türlü olmadı 2 kere kimyasal gebelik gecirdim. Adetim çok düzenli olur 28 günde bir. Yarın adet olmam lazım Perşembe günü peceteye silince gelen kahverengi lekelenmem oldu bende adet olcam sandim ama o günden beri giden gelen yok kasıklarımda ağrım var sanki adet olcakmisim gibi az önce test alıp yaptim yaptığım gibi ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi ama daha önceki tecrübelerimizden biz eşimle sevinemedik bile yarın gidip kan vericem bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mi

Bahsettigin yerlesme kanamasi gibi ve ilk 3 4 haftalikken bebek silik cikar sonra koyulasir umit vermek istemem ama evet canim bence bu anlattiklarina gore %90 gebesin hayirli olsun

Yerleşme kanaması yaşıyorsun büyük ihtimal, test silikte olsa pozitif demektir zaten. Gördüğüne eminsen kanla kesinleştir. Kendini yorma hayırlısı olsun

Kızlar 3 yıldır evliyim çocuk istiyoruz bir türlü olmadı 2 kere kimyasal gebelik gecirdim. Adetim çok düzenli olur 28 günde bir. Yarın adet olmam lazım Perşembe günü peceteye silince gelen kahverengi lekelenmem oldu bende adet olcam sandim ama o günden beri giden gelen yok kasıklarımda ağrım var sanki adet olcakmisim gibi az önce test alıp yaptim yaptığım gibi ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi ama daha önceki tecrübelerimizden biz eşimle sevinemedik bile yarın gidip kan vericem bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mi
Ben yaşadım aynı durumu test yaptım 2.ışaret silik çıktı hamile değilim dedim dr gittim neden regl'i olmadım diye kan testinde gebelik pozitif çıkmıştı 😊

dfcae938-7203-4a62-acfa-14193df734d6.webp

Gebesin hayırlı olsun Canım. Gebe olduğun kesin ve net. 👍 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Back
X