- 3 Ocak 2018
- 86
- 91
- 88
- 29
- Konu Sahibi gulsahnursoy
Beta değeri yükseliyordu gebeymissin gibi sonra kanamayla düşüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyle olmuştu 1 kereBeta değeri yükseliyordu gebeymissin gibi sonra kanamayla düşüyor
inşaallah vardır bebişinizKızlar 3 yıldır evliyim çocuk istiyoruz bir türlü olmadı 2 kere kimyasal gebelik gecirdim. Adetim çok düzenli olur 28 günde bir. Yarın adet olmam lazım Perşembe günü peceteye silince gelen kahverengi lekelenmem oldu bende adet olcam sandim ama o günden beri giden gelen yok kasıklarımda ağrım var sanki adet olcakmisim gibi az önce test alıp yaptim yaptığım gibi ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi ama daha önceki tecrübelerimizden biz eşimle sevinemedik bile yarın gidip kan vericem bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mi
Hayirli olsun neden bu kadar şüphe ediyorsunuz baya hamilesinizAminn insall
Aminnn canım inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin![]()
Benim de o civardı kaç gün geçtiKızlar kan verdim 351 çıktı sonuç
Bugün olmam lazimdi normalde daha geçmedi yaniBenim de o civardı kaç gün geçti ☺
Hayirli olsun sağ Salim kucağiniza alin inş bnm de öyle anca bat ya da bi gün geçmiştiBugün olmam lazimdi normalde daha geçmedi yani![]()
Teşekkür ederimHayirli olsun sağ Salim kucağiniza alin inş bnm de öyle anca bat ya da bi gün geçmişti![]()
Çok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindir. Rabbim isteyen herkese nasip etsinKonu sahibi tebrik ederim hayırlı olsunKızlar benimde adetim 3 gün gecikti bu sabah test yaptım ama negatif . Hiç gecikme olmazdı bu kadar yani en geç Bugün olmam lazımdı adet olucakmış gibi hafif hafif sancılarım var ama sarı akıntım da oluyor çok olmamakla beraber . Böyle bişey yaşayıp sonradan pozitif olan var mi ? Normal döngüm 26 gündür şuan 28. Günümdeyim
Amin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()