Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 yıldır evliyim çocuk istiyoruz bir türlü olmadı 2 kere kimyasal gebelik gecirdim. Adetim çok düzenli olur 28 günde bir. Yarın adet olmam lazım Perşembe günü peceteye silince gelen kahverengi lekelenmem oldu bende adet olcam sandim ama o günden beri giden gelen yok kasıklarımda ağrım var sanki adet olcakmisim gibi az önce test alıp yaptim yaptığım gibi ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi ama daha önceki tecrübelerimizden biz eşimle sevinemedik bile yarın gidip kan vericem bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mi
inşaallah vardır bebişiniz ♥️

Konu sahibi tebrik ederim hayırlı olsun 😍 Kızlar benimde adetim 3 gün gecikti bu sabah test yaptım ama negatif . Hiç gecikme olmazdı bu kadar yani en geç Bugün olmam lazımdı adet olucakmış gibi hafif hafif sancılarım var ama sarı akıntım da oluyor çok olmamakla beraber . Böyle bişey yaşayıp sonradan pozitif olan var mi ? Normal döngüm 26 gündür şuan 28. Günümdeyim

Hiç gebelik yaşamadım 2 buçuk yıllık evliyim tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim anne olmayı çok istiyorum

Konu sahibi tebrik ederim hayırlı olsun 😍 Kızlar benimde adetim 3 gün gecikti bu sabah test yaptım ama negatif . Hiç gecikme olmazdı bu kadar yani en geç Bugün olmam lazımdı adet olucakmış gibi hafif hafif sancılarım var ama sarı akıntım da oluyor çok olmamakla beraber . Böyle bişey yaşayıp sonradan pozitif olan var mi ? Normal döngüm 26 gündür şuan 28. Günümdeyim
Çok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻😘

Back
X