Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ne siligiiii hamilesin tebrik ederimm darisi basima insllahMerhaba kızlar adetim 4 gün gecikti ve 2 adet test yaptım bu gün ikisinde de 2 çizgi çıktık ancak biri silik böyle bişey başına gelen var mı ?
Bilemedim ya yarın bi doktora gidicem yine de silik olması kafamı karıştırdı açıkçası umarım sana da en kısa zaman da nasip etsin AllahKiz ne siligiiii hamilesin tebrik ederimm darisi basima insllah
Insallah bnimde gecikti ben test yaptim 3 4 defa negatif ciktiBilemedim ya yarın bi doktora gidicem yine de silik olması kafamı karıştırdı açıkçası umarım sana da en kısa zaman da nasip etsin Allah![]()
Adet günümden önce yaptığım benim de negatiftiInsallah bnimde gecikti ben test yaptim 3 4 defa negatif cikti
testleri böyle görüp hala soruyosunz ya hamilemiyim diye çok gülünç geliyo bana
Merhaba kızlar adetim 4 gün gecikti ve 2 adet test yaptım bu gün ikisinde de 2 çizgi çıktık ancak biri silik böyle bişey
Evet bende yarın ilk iş doktora gitçem. Belirti aynı adetim öncesinde olan belirtiler gibi aslında bel ağrısı karın ağrısı göğüslerde hassasiyet ek olarak halsizlik ve mide bulantısı eklendi sadece inşallah hamileyimdirBence hamilesin canim emin olmam icin yinede bi kan testi yaptir sen icin rahat etsin belirtiler var miydi peki sende
Nasıl yaniGitseniz belki keseyi bile gorursunuz.
Hayırlısıyla insallah sağlıkla bebisini kucağına alırsınEvet bende yarın ilk iş doktora gitçem. Belirti aynı adetim öncesinde olan belirtiler gibi aslında bel ağrısı karın ağrısı göğüslerde hassasiyet ek olarak halsizlik ve mide bulantısı eklendi sadece inşallah hamileyimdir![]()
komikliğinize görmemelikten gelemiyorumGörmezden gelin gülünç gelmemiş olur hem
Eger geç döllenme falan değilse regl geçiş tarihinize göre 4+4 hamilesiniz belki küçük bir kese bile gözüKebir ulturasonda inşallah sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla devam etsin doktora gitmeyi ihmal etmeyin :) folik asit başlarNasıl yani
Ya çocuğunuz var o yüzden ben gibi hevesli olan insanları komik görüyorsunuz ya da olmadığı için bu şekilde konuştuğunuzu düşünüyorum ikisi içinde sizin adınıza üzüldüm açıkçası bu mübarek gece de Allahtan size akıl diliyorum teşekkürler yorumlarınız içinkomikliğinize görmemelikten gelemiyorum![]()
Umarım öyledir çok teşekkür ederimEger geç döllenme falan değilse regl geçiş tarihinize göre 4+4 hamilesiniz belki küçük bir kese bile gözüKebir ulturasonda inşallah sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla devam etsin doktora gitmeyi ihmal etmeyin :) folik asit başlar
Allaha sukur aklımda fikrimde yerinde benim sende azıcık akıl olsa attıgın testin pozitif olup olmadıgını az cok bilirdin :) Asıl Ben sana akıl diliyorumm ne demek herzaman yaparım böyle yorumlar yeterki siz sorunYa çocuğunuz var o yüzden ben gibi hevesli olan insanları komik görüyorsunuz ya da olmadığı için bu şekilde konuştuğunuzu düşünüyorum ikisi içinde sizin adınıza üzüldüm açıkçası bu mübarek gece de Allahtan size akıl diliyorum teşekkürler yorumlarınız için![]()
Siz çok denediniz sanırım çocuk yapmayı o yüzden testlerin dilinden iyi anlıyorsunuz ben sizin kadar tecrübeli değilim kusura bakmayın boş yorumunuz için tekrar teşekkürlerAllaha sukur aklımda fikrimde yerinde benim sende azıcık akıl olsa attıgın testin pozitif olup olmadıgını az cok bilirdin :) Asıl Ben sana akıl diliyorumm ne demek herzaman yaparım böyle yorumlar yeterki siz sorun![]()