- 31 Ekim 2020
- 496
- 530
- 33
- Konu Sahibi portakalllcicegii
merhaba, arkadaşlar benim adetim 4 gün geçtikti ve test yaptım pozitif çıktı. Doktora gittim. Beta hcg 420 çıktı. Doktor hamilelik diyemeyiz dedi. Pek güvenemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin ama tsh hormonun yüksek hamilesin ama gebeliğe zorlayabilir çocuk gelişiminde engel ilaç kullanman gerekmerhaba, arkadaşlar benim adetim 4 gün geçtikti ve test yaptım pozitif çıktı. Doktora gittim. Beta hcg 420 çıktı. Doktor hamilelik diyemeyiz dedi. Pek güvenemedim. Eki Görüntüle 2718448
Hamilesin hayırlı olsun.merhaba, arkadaşlar benim adetim 4 gün geçtikti ve test yaptım pozitif çıktı. Doktora gittim. Beta hcg 420 çıktı. Doktor hamilelik diyemeyiz dedi. Pek güvenemedim. Eki Görüntüle 2718448
Hamilesin hayırlı olsun.Ama hamilelikte Tsh 2.5 altı olması isteniyor ihmal etme bi doktora görün lütfen önemli çünkü
Ben hamilemiyim kizlar kanda cikmadi bir umut vardir diye size gustermek istedim lufen yardimci olun bana
Hamile degilsiniz bu sonuca gore
Normalde sonuc kac olmasi lazimHamile degilsiniz bu sonuca gore
Normalde sonuc kac olmasi lazim
5’in uzerinde cikmasi lazimNormalde sonuc kac olmasi lazim
Tekrar kan verinBak buna niye böyle
Yani karnimin alt kisimlari sancilaniyor ayak kaslarim agriyor gökslerim uclari sancilaniTekrar kan verin