Hamile miyim?

Visneliturta0034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2020
10
7
1
31
IMG_20201128_130344.webp

Adetimden 3 gün önce testim bu şekilde çıktı. Sabah idrarı da değildi. Tekrar bir test yapmadım adet günümü bekliyorum. Eğer olmazsam o zaman yapıcam. Ama inşallah hayırla sağlıkla bir bebişimiz vardır. Ve sağlıcakla tutunur inşallah. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Eki Görüntüle 2729503
Adetimden 3 gün önce testim bu şekilde çıktı. Sabah idrarı da değildi. Tekrar bir test yapmadım adet günümü bekliyorum. Eğer olmazsam o zaman yapıcam. Ama inşallah hayırla sağlıkla bir bebişimiz vardır. Ve sağlıcakla tutunur inşallah. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Kuuuzummm hamilesinnn😍

Eki Görüntüle 2729503
Canım tebrik ederim bu teste göre hamile görünüyorsun 🤗 inşallah bir aksilik olmadan adetin geçer de daha net olan çizgiyi görürsün.. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 😍

Canım tebrik ederim bu teste göre hamile görünüyorsun 🤗 inşallah bir aksilik olmadan adetin geçer de daha net olan çizgiyi görürsün.. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 😍
Ayy inşallah. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Sağlıkla hayırla var olduğundan emin olalım inşallah.🥰

Şuan için bi belirtim yok arada kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama adet gecikmeden çok fazla belirti olmazmış sanırım. Belirtiler 6.haftadan başlar deniliyor. 🤷🏻‍♀️İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım.
Adet belirtisiyle ayni diyolrda oyuzdn sordum

Back
X