- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Visneliturta0034
-
Kuuuzummm hamilesinnnEki Görüntüle 2729503
Adetimden 3 gün önce testim bu şekilde çıktı. Sabah idrarı da değildi. Tekrar bir test yapmadım adet günümü bekliyorum. Eğer olmazsam o zaman yapıcam. Ama inşallah hayırla sağlıkla bir bebişimiz vardır. Ve sağlıcakla tutunur inşallah. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım tebrik ederim bu teste göre hamile görünüyorsunEki Görüntüle 2729503
Adetimden 3 gün önce testim bu şekilde çıktı. Sabah idrarı da değildi. Tekrar bir test yapmadım adet günümü bekliyorum. Eğer olmazsam o zaman yapıcam. Ama inşallah hayırla sağlıkla bir bebişimiz vardır. Ve sağlıcakla tutunur inşallah. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayy inşallah. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Sağlıkla hayırla var olduğundan emin olalım inşallah.Canım tebrik ederim bu teste göre hamile görünüyorsuninşallah bir aksilik olmadan adetin geçer de daha net olan çizgiyi görürsün.. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Kuuuzummm hamilesinnn
Insallah canim belirtilerin vrmiİnşallah dua edin lütfen. İnşallah sağlıkla iki koyu çizgi de görürüm.
Şuan için bi belirtim yok arada kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama adet gecikmeden çok fazla belirti olmazmış sanırım. Belirtiler 6.haftadan başlar deniliyor.Insallah canim belirtilerin vrmi
Adet belirtisiyle ayni diyolrda oyuzdn sordumŞuan için bi belirtim yok arada kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama adet gecikmeden çok fazla belirti olmazmış sanırım. Belirtiler 6.haftadan başlar deniliyor.İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım.
Şuan için bi belirtim yok arada kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama adet gecikmeden çok fazla belirti olmazmış sanırım. Belirtiler 6.haftadan başlar deniliyor.İnşallah hayırlısıyla güzel haberler
Çok şükür bugün kesemizi gördük. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bize de sağlıkla sorunsuzca devamını da görmeyi nasip etsin inşallah.Insaallah, aldiniz istediginiz guzel haberi