Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erken gebelik testi miKızlar yardımcı okursanız sevinirim dün bir test yaptım bayağı silik çıkmıştı bu sabah gittim bir test daha aldım sonuç bu aldatıcımıdır anlayamadım çok arada kaldım. Bu arada adetime 6 gün var.
Canım kan ver 2 testte bozuk olamaz herhaldeKızlar yardımcı okursanız sevinirim dün bir test yaptım bayağı silik çıkmıştı bu sabah gittim bir test daha aldım sonuç bu aldatıcımıdır anlayamadım çok arada kaldım. Bu arada adetime 6 gün var.
Evet ikisi de öyleydi dünkü buydu belli belirsizdiBu erken gebelik testi mi
Evet ama hamilesin benceEvet ikisi de öyleydi dünkü buydu belli belirsizdi
Sonucu yazarsınızİnşallah ya çok teşekkür ederim
![]()
Kesinlikle yazacağım çok teşekkür ederimSonucu yazarsınız![]()
Dua etmezmiyim Allah ım isteyen herkese bir an önce yaşatsınKesin hamilesin sen bizede dua et![]()
İlki fayda Comforttu ikincisi miratech diye bir markaMarkası ne 6 gün kala baya koyu cıkmış maşllah
Allah isteyen herkese versin çok teşekkürler Allah razı olsunHamilesnz bence bi kan testi verin saglikli hayirli evlat olsun insallah
Ben days comfort hep yaptım gölge bile cıkmıyo megatif olunca o yüzden sevinebilirsin canımİlki fayda Comforttu ikincisi miratech diye bir marka
Ya eşim bu gölgesi deyip içime şüphe düşürdü birde regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor. İkinci çocuğum fakat ilkini beklemeden oldu o yüzden belirtileri çok takip edemedim bundada böyle sürekli şüpheye düştümBen days comfort hep yaptım gölge bile cıkmıyo megatif olunca o yüzden sevinebilirsin canım
İkinci test koyulaşmış buda beta hcg nin artmasından kaynaklıYa eşim bu gölgesi deyip içime şüphe düşürdü birde regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor. İkinci çocuğum fakat ilkini beklemeden oldu o yüzden belirtileri çok takip edemedim bundada böyle sürekli şüpheye düştüm