- 5 Mayıs 2020
- 702
- 335
- 53
- 34
- Konu Sahibi gamzelim1414
Tamam canım hayırlı haberlerini alırım inşallahDua edelim adet olursam haber ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım hayırlı haberlerini alırım inşallahDua edelim adet olursam haber ederim canım
Canım ya dayanamayıp yarın test alıp Cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum dayanamıcam adet olmazsam tabi Cumartesi’ye kadar . Cumartesi 20nci gün olur zatenTamam canım hayırlı haberlerini alırım inşallah![]()
En son ne zaman yapmıştınCanım ya dayanamayıp yarın test alıp Cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum dayanamıcam adet olmazsam tabi Cumartesi’ye kadar . Cumartesi 20nci gün olur zaten
Geçen Pazartesi ama Cuma günü kadın Doğumcu ne gebelik ne adet var dedi rahim inçe diyeEn son ne zaman yapmıştın
Peki sorunun varmıydı canımGeçen Pazartesi ama Cuma günü kadın Doğumcu ne gebelik ne adet var dedi rahim inçe diye
Canım kist yok dedi hormonlara bakalım dedi ama özele gittiydim 350 tl isteyince çok pahalıydı testler bende devletten randevu aldım oda 1 hafta sonra anca sıra geliyor pandemiden dolayıPeki sorunun varmıydı canım
Anldım canım Bi test yap bakalımCanım kist yok dedi hormonlara bakalım dedi ama özele gittiydim 350 tl isteyince çok pahalıydı testler bende devletten randevu aldım oda 1 hafta sonra anca sıra geliyor pandemiden dolayı
Tamam canım en azından acaba mı demem kafamın içindeAnldım canım Bi test yap bakalım
Bence erken yapmışsın canım olsa bile çıkmama ihtimali var. Moralin bozulurArkadaslar merhaba bi sorum olcakti benim bat 8 gün var. Fakat 2 gündür kasiklarimda batmalar oldu erken gebelik testi yapayim dedim. Testim Üzerinde beklenen adet tarihine 6 gün kala yapin diyor ama Ben yaptim 8 gün kala. Söyle cikti sizce dogru mudur
Canım naptın haber vermedinCanım ya dayanamayıp yarın test alıp Cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum dayanamıcam adet olmazsam tabi Cumartesi’ye kadar . Cumartesi 20nci gün olur zaten
Canım valla bugün 24ncü gün adet belirtilerim gitti kaç günlerdir bugün idrar testi yaptım Oncomed markalı negatif haftaya doktora gidicem bakalım sorun neyCanım naptın haber vermedin
Allah Allah ya önemli bir şey değildir inşallahCanım valla bugün 24ncü gün adet belirtilerim gitti kaç günlerdir bugün idrar testi yaptım Oncomed markalı negatif haftaya doktora gidicem bakalım sorun ney
İlk defa adet bitimiyle böyle çıktığını gördüm ümitlendirmek gibi olmasın ama belki hamile olabilirsinizKızlar ovulasyon takibi Yapmaya başladım. Adetin bittiği gün test bu şekilde. Yumurtlama var mı sizce ?Eki Görüntüle 2744854
Hamile değilim canımİlk defa adet bitimiyle böyle çıktığını gördüm ümitlendirmek gibi olmasın ama belki hamile olabilirsiniz![]()