Hamile miyim?

Yagmur1kokusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
24
16
88
30
Merhaba arkadaşlar benim 15 aylık kızım var çok şükür Rabbime bugün tuvalete gittiğimde mukuslu bir şey peçeteye geldi içinde de çok çok az pembe bir kan sonra bi daha gelmedi kim çamaşırımda yoktu zaten ilk hamileliğimde yerleşme kanaması adetimden 3 gün önce gelmişti ama biraz daha farklıydı bu ay geri çekilme ile korunduk ilk defa normalde eşim korunurdu ama şu an tedirgin oldum daha adetime 10 gün var hafif kasığımda ve belimde ağrıda var bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu yaşayan var mı tam işe geri dönmeyi planlıyordum varsa da sağlıklı olsun hayırlısı olsun inşallah ama test yapsam bile çıkmaz daha bir de spora gidiyordum bırakıcam korktum lütfen yazın teşekkürler

Hakkinda hayırlısı olsun, geri çekilme bir korunma yöntemi değil zaten, geri çekilme yöntemiyle korunduk yanlış bi cümle bu sebeple... tecrübe etmiş oldun... yerleşme kanaması ile ilgili bilgim yok açıkçası bende olmamıştı. Tekrar hayırlısı olsun her ne olursa...

Erken gebelik testi alıp bakabilirsiniz, ilişkiden 6 gün sonra sonuç veriyor deniliyor. Yalnız benim bu gebeliğim erken gebelik testinde çıkmamıştı adet gününü beklemeniz lazım her halükarda

Bu arada bdv kuralları madde 5 der ki;

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye ceza alır.

Bana yumurtlama dönemindesiniz gibi geldi de bu konu niye burda?

Amin teşekkür ederim
yeni üyeyim bilerek yaptığım bir şey değil

Son düzenleme:
Amin teşekkür ederim

yeni üyeyim bilerek yaptığım bir şey değil insanların sorularını saçma buluyorsan cevap yazmamalısın bence
Yeni üye olduğunuz için sadece konunuz taşınmış, ceza almamışsınız zaten. Ben de yeni üye olduğunuz için size site kurallarının sizi ilgilendiren maddesini gönderdim ki tekrar tekrar aynı şeyi yapıp ceza almayın diye. İstediğim konuya istediğim cevabı yazabilirim kurallara aykırı olmadığı sürece sayın yeni üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…