- 2 Şubat 2021
- 7
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi sebnemnurr
-
Bu test dağılmış yarın bitane daha tutun test bozukMerhabalar test sonucum böyle çıktı yaklaşık 1,5 hafta önce hafif kan geldi 2 defa test yaptım negatifti bugün adetim 8 gün gecikti test yaptım bir kabın içerisinden damıtarak yaptım üstüne gelmedi kesinlikle tek çizgiyi gördüm sonra dışarı çıktım geldiğimde test böyleydi anlamı nedir acaba ilk defa böyle görüyorum şuan çocuk düşünmüyoruz doktora da gidemiyorum eşimin görevi nedeniyle Doğudayız yardımcı olur musunuz acaba
Bende eşimin iş nedeniyle doğudayım hangi ildesinizMerhabalar test sonucum böyle çıktı yaklaşık 1,5 hafta önce hafif kan geldi 2 defa test yaptım negatifti bugün adetim 8 gün gecikti test yaptım bir kabın içerisinden damıtarak yaptım üstüne gelmedi kesinlikle tek çizgiyi gördüm sonra dışarı çıktım geldiğimde test böyleydi anlamı nedir acaba ilk defa böyle görüyorum şuan çocuk düşünmüyoruz doktora da gidemiyorum eşimin görevi nedeniyle Doğudayız yardımcı olur musunuz acaba
Çok az birde hiç üstüne gelmedi yani ilk normaldi tek çizgi bende negatif diye üstüne düşmedim eve gelince böyleydi telaş yaptım bendeİdrarı kaç damla damlattınız. Renk dağılması olmuş
3 damla damlatın. Ya fazla damlatmışsınızdır ya da test bozukturÇok az birde hiç üstüne gelmedi yani ilk normaldi tek çizgi bende negatif diye üstüne düşmedim eve gelince böyleydi telaş yaptım bende
Eşim almaya gitti birkaç tane dahaBu test dağılmış yarın bitane daha tutun test bozuk
Bende eşimin iş nedeniyle doğudayım hangi ildesiniz
Ağrı dayız siz?Bende eşimin iş nedeniyle doğudayım hangi ildesiniz
.Ağrı dayız siz?
Yok çok az damlattım genelde her ay yapıyorum zaten de ilk defa böyle oldu İnşallah test bozuktur şuan hiç düşünmüyoruz3 damla damlatın. Ya fazla damlatmışsınızdır ya da test bozuktur
Komşu illerdeymişiz
Evet. YakınızKomşu illerdeymişiz
Yapınca buraya atınEşim almaya gitti birkaç tane daha
Bende ağrılıyım oralarda hastane doktor randevu bulmak gerçekten çok zorYapınca buraya atın
Tekrar test yaptınızmıMerhabalar test sonucum böyle çıktı yaklaşık 1,5 hafta önce hafif kan geldi 2 defa test yaptım negatifti bugün adetim 8 gün gecikti test yaptım bir kabın içerisinden damıtarak yaptım üstüne gelmedi kesinlikle tek çizgiyi gördüm sonra dışarı çıktım geldiğimde test böyleydi anlamı nedir acaba ilk defa böyle görüyorum şuan çocuk düşünmüyoruz doktora da gidemiyorum eşimin görevi nedeniyle Doğudayız yardımcı olur musunuz acaba
Ayy şükür böyle çıktı çünkü şuan hiç hazır değiliz evde kalmıyoruz otelde kalıyoruz kimse yok yanımızda yazın ameliyat geçirmiştim vs hiç zamanı değildi yarın sabah yeniden deneyeceğim birdeTekrar test yaptınızmı
Herşey gönlünüzce olsunAyy şükür böyle çıktı çünkü şuan hiç hazır değiliz evde kalmıyoruz otelde kalıyoruz kimse yok yanımızda yazın ameliyat geçirmiştim vs hiç zamanı değildi yarın sabah yeniden deneyeceğim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?