Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
8.612
9.306
148
Bat a 5gun varkenki ovulasyon testim.
Dun de gebelikbtesti asiri sipsilik cikti sonrasında yaptığım 2 test ne gatf cikti sizce bir şey var mıdır?
Erken gebelik testim yok=/

Eklentiler

• 20210416_173755.webp
    20210416_173755.webp
    17 KB · Görüntüleme: 50
Dun de gebelikbtesti asiri sipsilik cikti sonrasında yaptığım 2 test ne gatf cikti sizce bir şey var mıdır?
Canım gebelik olabilir gönlünce olsun benim de normal gebelik testinde negatif ovulasyonda böyle çıktı regl günü gebelik testinde pozitif çıktı

Lh her zaman vucutta vardır canım gebelik için kop koyu bir çizgi gerekiyor ovülasyon da. Ama birebir gebeliği bununla bilemeyiz. Iki gün sonra kaset testle yada erken gebelik testi ile dene

Lh her zaman vucutta vardır canım gebelik için kop koyu bir çizgi gerekiyor ovülasyon da. Ama birebir gebeliği bununla bilemeyiz. Iki gün sonra kaset testle yada erken gebelik testi ile dene
Normalde bugünlerde silik oluyordu haklısın oyle de yaparım merak ediyor insan

Insallah canım iki arada bir derede kaldim=/

Ben her gün denemiştim koyulasiyor mu diye

Back
X