Hamile miyim

menekse11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
10
1
1
24
Merhabalar bakireyim nişanlımla analdan ilişki yaşıyoruz 2 ay önce adetim 5 gün gecikti bu ayı da bekledim bu ay 7 gün gecikti ama normal bir şekilde adet oldum üstüne görme diye birşey varmış ama insanlar adetle hep karıştırıyormuş bunu adetim bayağı çok ve pıhtılı geliyordu. İçime boşalma olmadı hiç çok dikkat ettik anal olmasına rağmen, analdan hamile kalınmıyor ama çok kafamız karıştı ne yapacağımızı bilemedik test için psikolojim bozuk biraz, ovülasyon dönemim de değildi ama kasık bölgemde şişlik var ve sürekli gurulduyor ayrıca göğüslerimde ağrı var sizce durum nedir.

Üstüne görme yani yerleşme kanamasında çok fazla akıntı gelmez. Ayrıca adet kanı renginde değildir. Pembe ve ya kahveresimsi akıntı olur. Oda akıntı kadar fazla değildir o yüzden sıkıntı yapmayın

Yaa kafam karıştı benim normalde tüm adetlerim düzenliydi birden böyle olunca bazı kadınlar adette görebiliyormuş hamile kaldığında psikolojikmen bu semptomları da gösteriyor olabilirim bir türlü anlayamadım yorumunuz için teşekkürler

Yas kac ? Anal iliskiyle hamile kalinmaz dalga mi geçiyorsunuz

Yas kac ? Anal iliskiyle hamile kalinmaz dalga mi geçiyorsunuz
Merhaba 21 yaşındayım öncelikle analdan hamile kalınamayacağını biliyorum adetim gecikince bir araştırma içerisine girdim zor bir ihtimalle kalınabiliyormuş vajina bölgesine sıvı akarsa ama o da çok zormuş şuanki psikolojimle herşeyi düşünebiliyorum malesef En azından içimi rahatlatmak amacıyla böyle bi soru sormak istedim

bildiğin şeyi neden sorma gereği duyuyorsun..???

Hamile değilsin canım emin ol. Stresten gecikme yaşıyorsn

Hamile degilsiniz mevsim gecisi hormonlar etkileyebilir kanama seklini.
Anal iliski konusunuda tekrarlamayin lutfen kendinize verdiginiz zarari bilmiyomusunuz. Ilerde tuvaletinizi tutamaz duruma gelirsiniz.

Hamile degilsiniz mevsim gecisi hormonlar etkileyebilir kanama seklini.
Anal iliski konusunuda tekrarlamayin lutfen kendinize verdiginiz zarari bilmiyomusunuz. Ilerde tuvaletinizi tutamaz duruma gelirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler. Sürekli tekrarlamıyoruz birkaç kez olan birşeydi. Peki göğüs hassasiyetim konusunda bir düşünceniz var mı acaba çünkü beni ürküten kısım burası

Boyle hamile kalirsan lutfen yorum yaz ben de deneyeyim.
Ovulasyonda, korunmasiz iliski yasiyoruz.
Doggy pozisyonunda 10 dk duruyorum fazla fazla ileri gitsinler diye.
Çok komik ve salak göründüğüme eminim ama yapmaya devam ediyorum.
Onca çabaya ragmen yine olmuyor.
Sende bu sekilde hamilelik olursa bi de bunu deneyeyim.
Marifet bundadir belki.

Son düzenleme:
Bu kadar sıkıntı yaratacaksaniz kendinize neden dikkat etmiyorsunuz ki? İçinize bosalmadiysa gebelik olmaz. Ters ilişki yaşadığın için olabilir adet gecikmelerin stres den.

Adete yakın zamanlarda göğüs hassiyeti normaldir
Bu kadar sıkıntı yaratacaksaniz kendinize neden dikkat etmiyorsunuz ki? İçinize bosalmadiysa gebelik olmaz. Ters ilişki yaşadığın için olabilir adet gecikmelerin stres den.
Çok dikkat ediyoruz aslında ama göğüsümde hassasiyet ve adet gecikmem olduğu için kafam çok karıştı normlade böyle düzensizliklerim hiç olmaz

Yorumunuz için teşekkürler. Sürekli tekrarlamıyoruz birkaç kez olan birşeydi. Peki göğüs hassasiyetim konusunda bir düşünceniz var mı acaba çünkü beni ürküten kısım burası
Oda psikolojik olabilir benmde her adet oncesi olmaz bazen olur. Iciniz rahat etmezse kan testi yaptirin netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…