Üstüne görme yani yerleşme kanamasında çok fazla akıntı gelmez. Ayrıca adet kanı renginde değildir. Pembe ve ya kahveresimsi akıntı olur. Oda akıntı kadar fazla değildir o yüzden sıkıntı yapmayınMerhabalar bakireyim nişanlımla analdan ilişki yaşıyoruz 2 ay önce adetim 5 gün gecikti bu ayı da bekledim bu ay 7 gün gecikti ama normal bir şekilde adet oldum üstüne görme diye birşey varmış ama insanlar adetle hep karıştırıyormuş bunu adetim bayağı çok ve pıhtılı geliyordu. İçime boşalma olmadı hiç çok dikkat ettik anal olmasına rağmen, analdan hamile kalınmıyor ama çok kafamız karıştı ne yapacağımızı bilemedik test için psikolojim bozuk biraz, ovülasyon dönemim de değildi ama kasık bölgemde şişlik var ve sürekli gurulduyor ayrıca göğüslerimde ağrı var sizce durum nedir.
Yaa kafam karıştı benim normalde tüm adetlerim düzenliydi birden böyle olunca bazı kadınlar adette görebiliyormuş hamile kaldığında psikolojikmen bu semptomları da gösteriyor olabilirim bir türlü anlayamadım yorumunuz için teşekkürlerÜstüne görme yani yerleşme kanamasında çok fazla akıntı gelmez. Ayrıca adet kanı renginde değildir. Pembe ve ya kahveresimsi akıntı olur. Oda akıntı kadar fazla değildir o yüzden sıkıntı yapmayın
Yas kac ? Anal iliskiyle hamile kalinmaz dalga mi geçiyorsunuzYaa kafam karıştı benim normalde tüm adetlerim düzenliydi birden böyle olunca bazı kadınlar adette görebiliyormuş hamile kaldığında psikolojikmen bu semptomları da gösteriyor olabilirim bir türlü anlayamadım yorumunuz için teşekkürler
Merhaba 21 yaşındayım öncelikle analdan hamile kalınamayacağını biliyorum adetim gecikince bir araştırma içerisine girdim zor bir ihtimalle kalınabiliyormuş vajina bölgesine sıvı akarsa ama o da çok zormuş şuanki psikolojimle herşeyi düşünebiliyorum malesefYas kac ? Anal iliskiyle hamile kalinmaz dalga mi geçiyorsunuz
bildiğin şeyi neden sorma gereği duyuyorsun..???Merhaba 21 yaşındayım öncelikle analdan hamile kalınamayacağını biliyorum adetim gecikince bir araştırma içerisine girdim zor bir ihtimalle kalınabiliyormuş vajina bölgesine sıvı akarsa ama o da çok zormuş şuanki psikolojimle herşeyi düşünebiliyorum malesefEn azından içimi rahatlatmak amacıyla böyle bi soru sormak istedim
Hamile değilsin canım emin ol. Stresten gecikme yaşıyorsnMerhabalar bakireyim nişanlımla analdan ilişki yaşıyoruz 2 ay önce adetim 5 gün gecikti bu ayı da bekledim bu ay 7 gün gecikti ama normal bir şekilde adet oldum üstüne görme diye birşey varmış ama insanlar adetle hep karıştırıyormuş bunu adetim bayağı çok ve pıhtılı geliyordu. İçime boşalma olmadı hiç çok dikkat ettik anal olmasına rağmen, analdan hamile kalınmıyor ama çok kafamız karıştı ne yapacağımızı bilemedik test için psikolojim bozuk biraz, ovülasyon dönemim de değildi ama kasık bölgemde şişlik var ve sürekli gurulduyor ayrıca göğüslerimde ağrı var sizce durum nedir.
bildiğin şeyi neden sorma gereği duyuyorsun.neden böylesiniz
Teşekkür ederim göğüs hassasiyetimin sebebi nedir peki sizce bu beni biraz ürküttü çünküHamile değilsin canım emin ol. Stresten gecikme yaşıyorsn
Yorumunuz için teşekkürler. Sürekli tekrarlamıyoruz birkaç kez olan birşeydi. Peki göğüs hassasiyetim konusunda bir düşünceniz var mı acaba çünkü beni ürküten kısım burasıHamile degilsiniz mevsim gecisi hormonlar etkileyebilir kanama seklini.
Anal iliski konusunuda tekrarlamayin lutfen kendinize verdiginiz zarari bilmiyomusunuz. Ilerde tuvaletinizi tutamaz duruma gelirsiniz.
Adete yakın zamanlarda göğüs hassiyeti normaldir hamile kalmak bu kadar kolay değil.Teşekkür ederim göğüs hassasiyetimin sebebi nedir peki sizce bu beni biraz ürküttü çünkü
Bu kadar sıkıntı yaratacaksaniz kendinize neden dikkat etmiyorsunuz ki? İçinize bosalmadiysa gebelik olmaz. Ters ilişki yaşadığın için olabilir adet gecikmelerin stres den.Merhabalar bakireyim nişanlımla analdan ilişki yaşıyoruz 2 ay önce adetim 5 gün gecikti bu ayı da bekledim bu ay 7 gün gecikti ama normal bir şekilde adet oldum üstüne görme diye birşey varmış ama insanlar adetle hep karıştırıyormuş bunu adetim bayağı çok ve pıhtılı geliyordu. İçime boşalma olmadı hiç çok dikkat ettik anal olmasına rağmen, analdan hamile kalınmıyor ama çok kafamız karıştı ne yapacağımızı bilemedik test için psikolojim bozuk biraz, ovülasyon dönemim de değildi ama kasık bölgemde şişlik var ve sürekli gurulduyor ayrıca göğüslerimde ağrı var sizce durum nedir.
Adete yakın zamanlarda göğüs hassiyeti normaldir
Çok dikkat ediyoruz aslında ama göğüsümde hassasiyet ve adet gecikmem olduğu için kafam çok karıştı normlade böyle düzensizliklerim hiç olmazBu kadar sıkıntı yaratacaksaniz kendinize neden dikkat etmiyorsunuz ki? İçinize bosalmadiysa gebelik olmaz. Ters ilişki yaşadığın için olabilir adet gecikmelerin stres den.
Değilsindir stresdendir. Kist veya başka sebebi olablrÇok dikkat ediyoruz aslında ama göğüsümde hassasiyet ve adet gecikmem olduğu için kafam çok karıştı normlade böyle düzensizliklerim h
Oda psikolojik olabilir benmde her adet oncesi olmaz bazen olur. Iciniz rahat etmezse kan testi yaptirin netlesirYorumunuz için teşekkürler. Sürekli tekrarlamıyoruz birkaç kez olan birşeydi. Peki göğüs hassasiyetim konusunda bir düşünceniz var mı acaba çünkü beni ürküten kısım burası
TeşekkürlerDeğilsindir stresdendir. Kist veya başka sebebi olablr
Teşekkür ederim canımmOda psikolojik olabilir benmde her adet oncesi olmaz bazen olur. Iciniz rahat etmezse kan testi yaptirin netlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?