U usekesnil Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 14 1 1 1 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #1 Ovülasyon günümde korunmadan ilişkiye girdim 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım hamilelik ihtimali var midir
Ovülasyon günümde korunmadan ilişkiye girdim 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım hamilelik ihtimali var midir
i p e k Allahın istediğinin dışındaki istekler nefsidir. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 6.814 34.241 498 Göçebe 1 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #2 yaş 18 ve korunmasız ilişki...
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 5.598 En iyi cevaplar 1 5.096 198 1 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #3 usekesnil .!.: Ovülasyon günümde korunmadan ilişkiye girdim 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım hamilelik ihtimali var midir Genişletmek için tıkla... Evet var bizzat yakınım kaldı.. yüzde yüz bi koruyucu değil
usekesnil .!.: Ovülasyon günümde korunmadan ilişkiye girdim 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım hamilelik ihtimali var midir Genişletmek için tıkla... Evet var bizzat yakınım kaldı.. yüzde yüz bi koruyucu değil
U usekesnil Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 14 1 1 1 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #4 N u r .!.: yaş 18 ve korunmasız ilişki... Genişletmek için tıkla... ;(( kizinbiri9 .!.: Evet var bizzat yakınım kaldı.. yüzde yüz bi koruyucu değil Genişletmek için tıkla... boşalmadı ana
N u r .!.: yaş 18 ve korunmasız ilişki... Genişletmek için tıkla... ;(( kizinbiri9 .!.: Evet var bizzat yakınım kaldı.. yüzde yüz bi koruyucu değil Genişletmek için tıkla... boşalmadı ana
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 5.598 En iyi cevaplar 1 5.096 198 1 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #5 usekesnil .!.: ;(( boşalmadı ana Genişletmek için tıkla... Boşalmadıysa niye hap içtin? Ha tabi zevk suyundada sperm olduğunu biliyosundur herhalde oda bi ihtimal.
usekesnil .!.: ;(( boşalmadı ana Genişletmek için tıkla... Boşalmadıysa niye hap içtin? Ha tabi zevk suyundada sperm olduğunu biliyosundur herhalde oda bi ihtimal.
U usekesnil Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 14 1 1 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #6 kizinbiri9 .!.: Boşalmadıysa niye hap içtin? Ha tabi zevk suyundada sperm olduğunu biliyosundur herhalde oda bi ihtimal. Genişletmek için tıkla... evet o yüzden
kizinbiri9 .!.: Boşalmadıysa niye hap içtin? Ha tabi zevk suyundada sperm olduğunu biliyosundur herhalde oda bi ihtimal. Genişletmek için tıkla... evet o yüzden
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.334 En iyi cevaplar 2 179.325 598 33 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #7 Genelde hap işe yarar ama çom fazla hormon var regl düzenlerini çok bozar. Güzelce korunun. O hapı da mümkünse bir daha kullanmayın.
Genelde hap işe yarar ama çom fazla hormon var regl düzenlerini çok bozar. Güzelce korunun. O hapı da mümkünse bir daha kullanmayın.
BirAnnebirAli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2021 699 509 53 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #8 usekesnil .!.: Ovülasyon günümde korunmadan ilişkiye girdim 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım hamilelik ihtimali var midir Genişletmek için tıkla... Ovulasyon günü derken yumurtlama günü takibi mi yapıyorsunuz
usekesnil .!.: Ovülasyon günümde korunmadan ilişkiye girdim 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım hamilelik ihtimali var midir Genişletmek için tıkla... Ovulasyon günü derken yumurtlama günü takibi mi yapıyorsunuz
G gul2016 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Kasım 2019 6.280 13.196 198 11 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #9 Merve .!.: Genelde hap işe yarar ama çom fazla hormon var regl düzenlerini çok bozar. Güzelce korunun. O hapı da mümkünse bir daha kullanmayın. Genişletmek için tıkla... +1
Merve .!.: Genelde hap işe yarar ama çom fazla hormon var regl düzenlerini çok bozar. Güzelce korunun. O hapı da mümkünse bir daha kullanmayın. Genişletmek için tıkla... +1
Deryaaa10 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mart 2021 115 30 8 12 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #10 Madem korkacaksiniz neden yapiyorsunuzki
Carinanebulasi Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.743 5.512 158 31 12 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi usekesnil #11 gfdes .!.: Ovulasyon günü derken yumurtlama günü takibi mi yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Gerçekten bende merak ettim. Çocuk istediğimde öğrendim ben bunları. Çok genç madem bu kadar bilgin var korun
gfdes .!.: Ovulasyon günü derken yumurtlama günü takibi mi yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Gerçekten bende merak ettim. Çocuk istediğimde öğrendim ben bunları. Çok genç madem bu kadar bilgin var korun