Hamile miyim ?

Evkusu14

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
30
5
16
30
Reglim 2. Gün gecikme . Sabah ilk idrarla değil kahvalti sonrası aklıma düştü test yaptım böyle bir sonuç çıktı silik 2. Çizgi ilk 3 dk sa çıktı bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi

Eklentiler

• 20211024_123824.webp
    20211024_123824.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 77
Teste gore hamilesiniz. Kan verip saglikli olup olmadigina bakilmali. Istenen gebelikse umarim her sey yolundadir.

Uzun zamandır istenen ama birturlu gelmeyen gebelik ve umutlanmak istemiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan

Reglim 2. Gün gecikme . Sabah ilk idrarla değil kahvalti sonrası aklıma düştü test yaptım böyle bir sonuç çıktı silik 2. Çizgi ilk 3 dk sa çıktı bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi
Testte silik çizgi var gecikmişsinizde kan verin net sonuç alırsınız

Gebelik var görünüyor kan verip iki gün sonra tekrar verip artısa bakın sağlıkla ilerler inşallah 🌼

Var görünüyor kan verin 🤗

Evet var hayırlı olsun 😇

Dayanamadım ikinci testi yaptım oda silik çıktı yarın doktora gideceğim fakat burda imkan kısıtlı kan sonucu 2 3 güne çıkıyor acaba ultrasinda görünür mu

Ultrasyon için erken daha önce böyle silik çıkmış miydi testiniz

Hayir sabah yaptım ama ilk idrarla defildi simdi dayanamadım tekrar yaptım ve 5 dk içinde bu çıktı
Daha önceki şüphelerinizi sormuştum. Hic silik çıkmadı anladığım kadarıyla olma ihtimali var. Kan verin bence. Herhangi bir belirti var mı göğüs hassasiyeti falan

Bir kaç gun öncesine kadar göğüslerimde adet olacakmışım gibi hassasiyet vardı. Suan yok ama sol kasigimda belki psikolojik Bilemiyorum ince bir sızı var ve akintim

Back
X