Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testte silik çizgi var gecikmişsinizde kan verin net sonuç alırsınızReglim 2. Gün gecikme . Sabah ilk idrarla değil kahvalti sonrası aklıma düştü test yaptım böyle bir sonuç çıktı silik 2. Çizgi ilk 3 dk sa çıktı bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi
Gebelik var görünüyor kan verip iki gün sonra tekrar verip artısa bakın sağlıkla ilerler inşallahReglim 2. Gün gecikme . Sabah ilk idrarla değil kahvalti sonrası aklıma düştü test yaptım böyle bir sonuç çıktı silik 2. Çizgi ilk 3 dk sa çıktı bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi
Evet var hayırlı olsunReglim 2. Gün gecikme . Sabah ilk idrarla değil kahvalti sonrası aklıma düştü test yaptım böyle bir sonuç çıktı silik 2. Çizgi ilk 3 dk sa çıktı bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi
Hayir sabah yaptım ama ilk idrarla defildi simdi dayanamadım tekrar yaptım ve 5 dk içinde bu çıktıUltrasyon için erken daha önce böyle silik çıkmış miydi testiniz
Daha önceki şüphelerinizi sormuştum. Hic silik çıkmadı anladığım kadarıyla olma ihtimali var. Kan verin bence. Herhangi bir belirti var mı göğüs hassasiyeti falanHayir sabah yaptım ama ilk idrarla defildi simdi dayanamadım tekrar yaptım ve 5 dk içinde bu çıktı