Reglim 2. Gün gecikme . Sabah ilk idrarla değil kahvalti sonrası aklıma düştü test yaptım böyle bir sonuç çıktı silik 2. Çizgi ilk 3 dk sa çıktı bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi
Reglim 2. Gün gecikme . Sabah ilk idrarla değil kahvalti sonrası aklıma düştü test yaptım böyle bir sonuç çıktı silik 2. Çizgi ilk 3 dk sa çıktı bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım edebilir mi
Dayanamadım ikinci testi yaptım oda silik çıktı yarın doktora gideceğim fakat burda imkan kısıtlı kan sonucu 2 3 güne çıkıyor acaba ultrasinda görünür mu
Daha önceki şüphelerinizi sormuştum. Hic silik çıkmadı anladığım kadarıyla olma ihtimali var. Kan verin bence. Herhangi bir belirti var mı göğüs hassasiyeti falan
Bir kaç gun öncesine kadar göğüslerimde adet olacakmışım gibi hassasiyet vardı. Suan yok ama sol kasigimda belki psikolojik Bilemiyorum ince bir sızı var ve akintim