- 2 Aralık 2021
- 28
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Fatosyildirim
Test yaptım silik çıktı 4 defa günümde geçti 5 gün oldu geçeli dün gece kahverengi leke geldi şimdi de az az kan geliyor ? Hamile olabilir miyim kan neden geliyo olabilir bilen var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim merak etmeyin 3 hastaneye gittim dün gece birinde cihaz yokmuş diğerinde kadın doğum uzmanı yokmus diğeri de agir kanamalara bakiyomushala siz ağrılar ve kanamalar içinde bekliyorsunuz öyle mi hemde idrar testim silik çıktı yani hamile olma ihtimaliniz bu kadar yüksekken. Şuan çocuğunuzu kaybediyor da olabilirsiniz hanımefendi bunu önlemek amaçlı iğneler-vitiller-ilaçlar var nasıl bu kadar rahat olabilirsiniz orası bakmadı madem (imkan vermemekle birlikte) başka hastaneye gidin yahu
sonuç peki bugün gidebildiniz mi?Gittim merak etmeyin 3 hastaneye gittim dün gece birinde cihaz yokmuş diğerinde kadın doğum uzmanı yokmus diğeri de agir kanamalara bakiyomus
Aynısını ben de yaşıyorum. Birazdan acile gideceğim.Gittim merak etmeyin 3 hastaneye gittim dün gece birinde cihaz yokmuş diğerinde kadın doğum uzmanı yokmus diğeri de agir kanamalara bakiyomus
Dün ben de acile gittim. Müdahale için cihaza ya da kadın doğum uzmanına gerek yok. Kan testiyle hamilelik var mı ona baktılar. Sonra da düşük önleyici iğne ve serum verdiler. Siz özel hastaneye gitmediniz mi?Gittim merak etmeyin 3 hastaneye gittim dün gece birinde cihaz yokmuş diğerinde kadın doğum uzmanı yokmus diğeri de agir kanamalara bakiyomus
Gittim ya dış gebelik yada erken gebelik dedi beta hcg 26.42 çıktı . 2 gün sonra yine gel dedi o kadar ama şuan normal regl olmuşum gibi kanamamsonuç peki bugün gidebildiniz mi?
Gittiniz mi ne dedilerAynısını ben de yaşıyorum. Birazdan acile gideceğim.![]()
Aynısını ben de yaşıyorum. Birazdan acile gideceğim.![]()
Yaptim beta hcgtekrar test yapın ya da kan testi
Yaptim silik çıktı kan verdim hcg 26.42 çıktı ama kanamam var hala normal regl olmuşum gibi yada oldumtekrar test yapın ya da kan testi
Kan testiyle beta kontrolü yaptılar. 1380 çıktı, hemen düşük önleyici iğne ve serum verdiler.Gittiniz mi ne dediler
Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahKan testiyle beta kontrolü yaptılar. 1380 çıktı, hemen düşük önleyici iğne ve serum verdiler.
Amin inşallah. Size de geçmiş olsun.Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah![]()
Tesekkur ederimAmin inşallah. Size de geçmiş olsun.