Hamile miyim

Fatosyildirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
28
4
1
30
Test yaptım silik çıktı 4 defa günümde geçti 5 gün oldu geçeli dün gece kahverengi leke geldi şimdi de az az kan geliyor ? Hamile olabilir miyim kan neden geliyo olabilir bilen var mı ?

Silik çıktıysa olabilirsiniz ama bu durumda doktora gitmeniz lazım mutlaka

Gittim dün gece ama bakan olmadı maaalesef ağır kanamalara bakıyoruz dediler başka bı yere gittim orda da kadın doğum uzmanı yokmuş napacagim bilmiyorum

hala siz ağrılar ve kanamalar içinde bekliyorsunuz öyle mi hemde idrar testim silik çıktı yani hamile olma ihtimaliniz bu kadar yüksekken. Şuan çocuğunuzu kaybediyor da olabilirsiniz hanımefendi bunu önlemek amaçlı iğneler-vitiller-ilaçlar var nasıl bu kadar rahat olabilirsiniz orası bakmadı madem (imkan vermemekle birlikte) başka hastaneye gidin yahu

hala siz ağrılar ve kanamalar içinde bekliyorsunuz öyle mi hemde idrar testim silik çıktı yani hamile olma ihtimaliniz bu kadar yüksekken. Şuan çocuğunuzu kaybediyor da olabilirsiniz hanımefendi bunu önlemek amaçlı iğneler-vitiller-ilaçlar var nasıl bu kadar rahat olabilirsiniz orası bakmadı madem (imkan vermemekle birlikte) başka hastaneye gidin yahu
Gittim merak etmeyin 3 hastaneye gittim dün gece birinde cihaz yokmuş diğerinde kadın doğum uzmanı yokmus diğeri de agir kanamalara bakiyomus

Gittim merak etmeyin 3 hastaneye gittim dün gece birinde cihaz yokmuş diğerinde kadın doğum uzmanı yokmus diğeri de agir kanamalara bakiyomus
Dün ben de acile gittim. Müdahale için cihaza ya da kadın doğum uzmanına gerek yok. Kan testiyle hamilelik var mı ona baktılar. Sonra da düşük önleyici iğne ve serum verdiler. Siz özel hastaneye gitmediniz mi?

Back
X