Hamile miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kedili ve Bebeli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
3.454
4.973
83
Regli başladığı tarihten tam 11 gun sonra iliskiye girdik. Pesine ben ertesi gun hapi ictim ve haptan 5 gun sonra tekrar regl oldum. Bu ay da adetim 4 gündür gecikiyor. Haptan mı, acaba hamile miyim bilemiyorum. Kalmis olma riskim var mi ?

Regli başladığı tarihten tam 11 gun sonra iliskiye girdik. Pesine ben ertesi gun hapi ictim ve haptan 5 gun sonra tekrar regl oldum. Bu ay da adetim 4 gündür gecikiyor. Haptan mı, acaba hamile miyim bilemiyorum. Kalmis olma riskim var mi
ilişkiden sonra regl olmuşsunuz. hap döngünüzü değiştirmiş bence. haptan sonraki reglinize göre döngüyü tekrar hesaplarsanız daha mantıklı olabilir

Haptan sonraki döngüme gore geciktim zaten. Ilkini sayarsam hepten uzar bu süre. Cok tereddutte kaldim
en sağlıklısı test yapmak gibi duruyor o zaman. tabi bu güne kadar stres yaptıysanız o bile gecikmeye sebep olmuş olabilir. döllenme gerçekleştikten sonra regl olmak normalde olabilecek bir durum değil sonuçta, ama bu kadar gecikmeyle de endişelenmekte haklısınız

Regli başladığı tarihten tam 11 gun sonra iliskiye girdik. Pesine ben ertesi gun hapi ictim ve haptan 5 gun sonra tekrar regl oldum. Bu ay da adetim 4 gündür gecikiyor. Haptan mı, acaba hamile miyim bilemiyorum. Kalmis olma riskim var mi ?
Kan vermek olcak saglık ocagın verin emin olun

Bugun test yaptım negatif çıktı. Garanti olsun diye gene de erken gebelik testlerinden aldım. Regl 1 gun gecikse de %99 doğru sonuc veriyormus. Rahatladım

Merhabalar, 17.11 de cinsel beraberlik yaşadım korunmasız fakat içime boşalmadı. 02.12’de regl oldum dolu dolu. 20.12’de beta hcg yaptırdım yani ilişkiden 34 gün sonra. sonuç negatif. 0,12 çıktı. bugün yani 27.12 regl oldum fakat değişik bir regl, az kanamam geliyor ve ağrısız. sizce hamile olabilir miyim?

Merhabalar, 17.11 de cinsel beraberlik yaşadım korunmasız fakat içime boşalmadı. 02.12’de regl oldum dolu dolu. 20.12’de beta hcg yaptırdım yani ilişkiden 34 gün sonra. sonuç negatif. 0,12 çıktı. bugün yani 27.12 regl oldum fakat değişik bir regl, az kanamam geliyor ve ağrısız. sizce hamile olabilir miyim?
Kan testi negatif çıktıysa bence mümkün değil hamile kalmanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X