Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vanım benimde bunun gibi çıktı reglim geçsin diye bekliyorum .Gebelik testim silik çıktı sizce durum nedir
Adete ne kadar var ? Gayet açık görünüyor ikinci çizgiGebelik testim silik çıktı sizce durum nedir
Valla ne değişik duyguymuş sabırsızlanıyor insanVanım benimde bunun gibi çıktı reglim geçsin diye bekliyorum .
3 gün varAdete ne kadar var ? Gayet açık görünüyor ikinci çizgi
bence gebelik varGebelik testim silik çıktı sizce durum nedir
Ayyyy heyecan yaptım tekrar test mi alsambence gebelik var![]()
bebıs var bnce bat ne zaman ?Gebelik testim silik çıktı sizce durum nedir
süper yarın tekrarla canım, var bnce3 gün var
Kuzum işte 3 gün sonra ama emin olamıyorum yani ben bu testi sabah da yapmadım akşam üzeriydi yaptığımda ama korkuyorum da çıkmazsa diyebebıs var bnce bat ne zaman ?
Yarın tekrar yap canımKuzum işte 3 gün sonra ama emin olamıyorum yani ben bu testi sabah da yapmadım akşam üzeriydi yaptığımda ama korkuyorum da çıkmazsa diye
Bakalım belki direk kan yaptırırımYarın tekrar yap canım![]()
Aynen en iyisi aslındaBakalım belki direk kan yaptırırım
12 gün sonra zor diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum ilişkiden 12 sonra idrarda gebelik belli olur mu
Korkuyorum da birazAynen en iyisi aslında
Adete yakın yaptır canım kanı, yoksa deli deşik oluyor kollar iki günde bir kan vermek gerekiyorKorkuyorum da birazya çıkmazsa diye
Canım adete 3 gün var zatenAdete yakın yaptır canım kanı, yoksa deli deşik oluyor kollar iki günde bir kan vermek gerekiyor
Kasıklarım ağrıyor adet belirtisi mi gebelik mi bilemedimCanım adete 3 gün var zaten
Yarin verebilirsin ozaman iki.guun kalıyor iki gün sonra tekrarlarsinCanım adete 3 gün var zaten