Hamile miyim????

Merhabalar. Adetim bittiği gün 14 Aralıkta sevgilim ile sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Cinsel organıma fazla temas etmese de yine birkaç defa temas oldu. Üzerime boşalmadı ancak penisinde olan sıvı (meni) bana temas etmiş olabilir.
3 ocakta adet oldum ve 10 ocakta da bitti. Karnımın alt bölgesinde birkaç haftadır şişlik var. Hamilelikten şüpheleniyorum.
Normalde 59 kiloydum. Şuan 57-58 arasındayım ama alt karnımda, yan taraflar da dahil şişlik göbek var. Bana bi akıl verebilir misiniz?
Offf yeter ama ya hakkaten..hem korkuyosnz hemde yapiysonz bu ne biçim iştir ya..git Dr a USG ile bakacak net söyleyecek..ha utaniysan Dr dan yapma yapmayın surtunmeyin

Arkadaşlar önceki konuları okuyayım dedim. Birtane trol birisi birçok konu açıp aynı şeyi yazmış. Fazla detay okumadım o yüzden. Bana da aynı muameleyi yapmayın lütfen.

Ablalarım, kardeşlerim. Benim dalga geçme gibi bir lüksüm yok şuan. Benimle dalga geçiyorsanız lütfen geçmeyin. Bir hata yaşadım evet ama farkındayım. Bir büyüğüm olarak beni kollamanız, tavsiye vermeniz, yardımcı olmanız gerekirken dalgalı şeyler yazıyorsunuz. Ne bileyim ben üzüldüm yani. Her şeyin yeri ve zamanı var gözünüzü seveyim ya

Ablalarım, kardeşlerim. Benim dalga geçme gibi bir lüksüm yok şuan. Benimle dalga geçiyorsanız lütfen geçmeyin. Bir hata yaşadım evet ama farkındayım. Bir büyüğüm olarak beni kollamanız, tavsiye vermeniz, yardımcı olmanız gerekirken dalgalı şeyler yazıyorsunuz. Ne bileyim ben üzüldüm yani. Her şeyin yeri ve zamanı var gözünüzü seveyim ya
Ben ikna oldum ama asla hamile olmadığına! 22 yaş küçük bir yaş değil ! Çocuk gibi demagoji yapmayı bırakın

Ben ikna oldum ama asla hamile olmadığına! 22 yaş küçük bir yaş değil ! Çocuk gibi demagoji yapmayı bırakın
Canım valla ben seni tam anlayamadım. İlk başta dalga geçer gibi yazılar yazdın. Şimdi ben ikna oldum asla hamile olmadığına diyorsun. Demagoji yapma diyorsun. Ben birşey yapmıyorum ki, şurada affınıza sığınarak bir durumu belirtiyorum.

Back
X