Hamile miyim

Htceafsrg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
42
7
1
Adetim 5 gecikti normalde gününde oluyordu kasiklarim ağrıyor akintim yok kasiklarim şişti ama neden bilmiyorum g*ğüslerim hassas ama olduğundan çok sinirli bi ruh halindeyim hamile olur muyum bilmiyorum uyku hali var bundan 1 hafta önce sürekli çişim geliyordu test yapmaya korkuyorum

Adetim 5 gecikti normalde gününde oluyordu kasiklarim ağrıyor akintim yok kasiklarim şişti ama neden bilmiyorum g*ğüslerim hassas ama olduğundan çok sinirli bi ruh halindeyim hamile olur muyum bilmiyorum uyku hali var bundan 1 hafta önce sürekli çişim geliyordu test yapmaya korkuyorum
Test yapmaya korkma belki hamişsindir. Bende de sol kasığımda batma vardı ve göğüs hassasiyyeti vardı dokununca acıyordu, adete 3 gün kalmış yaptım ben pozitifdi. En azından öğrenmiş olursun

Test yapmaya korkma belki hamişsindir. Bende de sol kasığımda batma vardı ve göğüs hassasiyyeti vardı dokununca acıyordu, adete 3 gün kalmış yaptım ben pozitifdi. En azından öğrenmiş olursun
Keşke olsa yazdan beri çok istiyoruz bakalım nasip de varsa olur bu arada hayırlı olsun 🙂 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Hemen test yap nasıl sabrediyorsun öğrenmeden inşallah hamilesindir canım

Korkacak bir durum yok. Test yapin varsa cikar. Bu arada g*ğüs yazmanıza gerek yok. Ayıp bir kelime degil. Bizim bedenimiz, bedenimizi sevelim, sansürlemeyelim.

Bence de test yapın. En heycanlı kısmı test yapmak. Olmazsa da yapacak bişi yok. Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin. Ama Vücudunuzu tanıyorsanız ve normal adet belirtileri dısında çişe sık çıkmak gibi farklı belirtileriniz varsa hamilelik yüksektir. Biliyoruz ki adet ve hamilelik belirtileri ilk haftalarda çok birbirine benzer. 5 gün geçtiyse ve normalde hiç gününüzden şaşmıyorsanız yine hamile olasılığı yüksek. Bence hemen test yapın. Silik de olsa mutlaka bir sonuç çıkar. 5 gün iyi sabretmişsiniz valla :):)

Valla ha 1 hafta daha adet olmazsam yapıcam canım zor sabrediyorum inanki içim içimi yiyor

Akıntınız var miydi

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Referans her yerde aynidir. 5'ten büyükse gebelik vardir demek. "1,2'den küçük" anlamina geliyor sonucunuz.
Hande Soral neredeyse 5 aylık hamile. Açın fotoğraflarına bakın. Hamile olsanız öyle karnınız olurdu. Bebek hareketlenirdi. Aklinizi kullanin biraz.

Referans her yerde aynidir. 5'ten büyükse gebelik vardir demek. "1,2'den küçük" anlamina geliyor sonucunuz.
Hande Soral neredeyse 5 aylık hamile. Açın fotoğraflarına bakın. Hamile olsanız öyle karnınız olurdu. Bebek hareketlenirdi. Aklinizi kullanin biraz.
80 kg yim

Back
X