Hamile miyim

İnşallah olur canım
Bence de test yapın. En heycanlı kısmı test yapmak. Olmazsa da yapacak bişi yok. Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin. Ama Vücudunuzu tanıyorsanız ve normal adet belirtileri dısında çişe sık çıkmak gibi farklı belirtileriniz varsa hamilelik yüksektir. Biliyoruz ki adet ve hamilelik belirtileri ilk haftalarda çok birbirine benzer. 5 gün geçtiyse ve normalde hiç gününüzden şaşmıyorsanız yine hamile olasılığı yüksek. Bence hemen test yapın. Silik de olsa mutlaka bir sonuç çıkar. 5 gün iyi sabretmişsiniz valla :):)

4-5 ay bu kadar umutsuzlanacak bir sure degil. 20 yasindasiniz, yasiniz küçük, duygularınızı yonetme beceriniz tamamlanmamis henuz.

Her seferinde olmamasi diye kendinizi parçalamayın. 4 5 kez denenmis yalnizca. Burada 40+ yaşında anne olmaya calisan kadinlar var. Yillardir ugrasiyorlar.

Kendinizi strese sokmayin. Test yapin.

4-5 ay bu kadar umutsuzlanacak bir sure degil. 20 yasindasiniz, yasiniz küçük, duygularınızı yonetme beceriniz tamamlanmamis henuz.

Her seferinde olmamasi diye kendinizi parçalamayın. 4 5 kez denenmis yalnizca. Burada 40+ yaşında anne olmaya calisan kadinlar var. Yillardir ugrasiyorlar.

Peki teşekkürler desteğin için 🙂

Hiç yormayın kendinizi arkadaş bildiğin dalga geçiyo başka topiklerede yazmış he he diyin geçin

Adetim 5 gecikti normalde gününde oluyordu kasiklarim ağrıyor akintim yok kasiklarim şişti ama neden bilmiyorum g*ğüslerim hassas ama olduğundan çok sinirli bi ruh halindeyim hamile olur muyum bilmiyorum uyku hali var bundan 1 hafta önce sürekli çişim geliyordu test yapmaya korkuyorum
Arkadaşlar testim pozitif çıktı

Back
X