Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beritan900

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
115
23
13
Adetimden 4 gün sonra gebelik testi yaptım böyle silik çıkti, 2 gün bekleyip tekrar yaptım çok hafif köyü gibi görüyorum yine silik.. sizce hamilemisin ne yapmaliyim

Hamilesiniz, tebrikler... ama ikinci test ilk testten daha mı silik çıktı dediniz, anlamadım?

İkinci test bir tık cok az daha koyu yani dikkatli bakilmadigi sürece fark bile edilmiyor iki gün sonra yaptım, eşim bir hafta bekle dedi, ama heyecan işte içim kıpır kıpır duramadim iki gün sonra yaptm oda.silik yani

Adetten 4 gun sonra nasil oluyor? Her zamanki gibi bir kanama miydi yoksa farkli mi?

Ben heyecandan galiba yanlız anlaşılır şekilde yazmışım kusura bakmayin, yani adet olmam gereken tarihte olmadım 4 günüm gecikti test yaptım, silik çıktı, iki gün daha bekledm.yine yaptım oda silik cikti

8 gün gecikmeye rağmen çok silik, şuan kıpkırmızı olması gerekiyor idi normalde. Kimyasal olabilir diye düşündürdü beni.
Kan verin isterseniz daha sağlıklı

Kimyasal olsa 8 gün içinde çoktan regl olmaz mıydınız? Kan vermeyi düşünmüyor musunuz?

Düşünüyorum birkacgun bekleyip pazartesi falan vermeyi düşünüyorum değerim de artar diye düşünerek .ptesi yaptırayım diyorum

Eklentiler

• IMG_20220308_125932.webp
    IMG_20220308_125932.webp
    5 KB · Görüntüleme: 56
Back
X