- 11 Mart 2022
- 20
- 1
- 6
- 33
- Konu Sahibi merve789654
-
Bazen ertesigun hapları düzeninizi bozabilir. Ya hiç kullanmayın yada farklı korunma yöntemleri deneyin. Çünkü o haplar çok tehlikeli.Merhabalar 16 şubatta eşimle korunmalı olarak beraber olduk ama daha sonra içim rahat etmedi bir de ertesi gün hapı aldım. Daha sonra reglim gecikince gebelik testi yaptım ikinci çizgi 3-5 dakika sonra çok silik belli belirsiz olarak çıktı ilerleyen günlerde testi yapmama rağmen çizginin belirsizliği sanki biraz azaldı ama bir artma söz konusu olmadı. Adetimin gecikmesinden 1 hafta sonra da doktora gittim alttan ve üstten muayne yapmasına rağmen gebelik kesesi göremedi. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı hamile olabilir miyim
hesaplama göre 5-6 haftalık hamile olurdum eğer hamile kalmış olsaydım alttan ultrasonda bu da mı görünmezKan vermediniz mi doktora gittiğinizde zatn hamilr olsanız bile çok yeni olduğu için görünmez kese
Bazen ertesigun hapları düzeninizi bozabilir. Ya hiç kullanmayın yada farklı korunma yöntemleri deneyin. Çünkü o haplar çok tehlikeli.
Olsaydı usg kontrolünde çıkardı diye düşünüyorum. Yine de en sağlıklısı bir kan vermeksizce gebelik şansı var mıdır
kan verdim 2 doktor görüşü aldım ilki 13 çıkmış 10 zaten 0 demek 10un altını ciddiye almıyoruz 13ü takma kafana sıfır o da şimdiye dek 1000leri bulması gerekirdi dedi özel hastanedeki doktorum da 2 gün sonra tekrar gel bi daha bakalım test yapalım artıyo mu azalıyo mu dedi kafam çok karıştıOlsaydı usg kontrolünde çıkardı diye düşünüyorum. Yine de en sağlıklısı bir kan vermek
Olsaydı usg kontrolünde çıkardı diye düşünüyorum. Yine de en sağlıklısı bir kan vermek
lütfen yadımcı olur musunuzkan verdim 2 doktor görüşü aldım ilki 13 çıkmış 10 zaten 0 demek 10un altını ciddiye almıyoruz 13ü takma kafana sıfır o da şimdiye dek 1000leri bulması gerekirdi dedi özel hastanedeki doktorum da 2 gün sonra tekrar gel bi daha bakalım test yapalım artıyo mu azalıyo mu dedi kafam çok karıştı
Söyle ki ilişkiden sonraki haftalarda değerler artıyor eğer ilkinde 13 çıkıp sonra düşüse geçti ise kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken birşey yok kendiliğinden hcg değeriniz tekrar düşüşe geçer. 5 ve altı olur.lütfen yadımcı olur musunuz
Ilişkiniz üzerinden 5 6 hafta geçti ise ve usgde görünmedi ise gebe değilsinizdir.lütfen yadımcı olur musunuz
Evet ben duydum boyle oldugunu. Hicbir korunma %100 korumuyor. Belki menapoz durumu vardir.Merhabalar bende 3 sezaryen sonrası tuplerimi baglattim. Bu ayda adetim gecikti. Tupleri baglatipta hamile kalan varmı etrafınızda acaba
Daha 30 yaşındayım bilemiyorum ki menopoz muEvet ben duydum boyle oldugunu. Hicbir korunma %100 korumuyor. Belki menapoz durumu vardir.
Olabiliyor erken yaşta. Isterseniz bi test yapin, sonra da doktora gidin. Ne kadardır gecikiyorsunuz?Daha 30 yaşındayım bilemiyorum ki menopoz mu
2 gün önce test yaptım negatif çıktı. En iyisi kan tahlili vermek sanırım 5 gün geciktiOlabiliyor erken yaşta. Isterseniz bi test yapin, sonra da doktora gidin. Ne kadardır gecikiyorsunuz?
O zaman kan verin, amh degerine de bakilmasini isteyin.2 gün önce test yaptım negatif çıktı. En iyisi kan tahlili vermek sanırım 5 gün gecikti
valla ben de korunmasız ilişki yaşadım sormak için buraya üye oldum sağolsun kızların çoğu azarlayarak konuştu ama olsun ben de ertesi gün hapı kullandım ilk kez ve ebe ile konuştum o haptan dolayı gecikme olur adetinde dedi zaten ertesi gün hapı ilk 12 saatte en etkili dönemi ama 72 saat geçtiyse ilişkiden yüzde elli koruyor ella kullandım ben okumuştum talimatını belki seninde öyle bir şey olabilir çünkü bildiğim kadarıyla evde yapılan testler beş on dakika sonra yanlış sonuç verebiliyormuşMerhabalar 16 şubatta eşimle korunmalı olarak beraber olduk ama daha sonra içim rahat etmedi bir de ertesi gün hapı aldım. Daha sonra reglim gecikince gebelik testi yaptım ikinci çizgi 3-5 dakika sonra çok silik belli belirsiz olarak çıktı ilerleyen günlerde testi yapmama rağmen çizginin belirsizliği sanki biraz azaldı ama bir artma söz konusu olmadı. Adetimin gecikmesinden 1 hafta sonra da doktora gittim alttan ve üstten muayne yapmasına rağmen gebelik kesesi göremedi. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı hamile olabilir miyim
siz hamile kalmadiniz sanirim cunku bende korunmasiz iliski yasadim adetim 2 gun gecikti bende ellankullanmistimvalla ben de korunmasız ilişki yaşadım sormak için buraya üye oldum sağolsun kızların çoğu azarlayarak konuştu ama olsun ben de ertesi gün hapı kullandım ilk kez ve ebe ile konuştum o haptan dolayı gecikme olur adetinde dedi zaten ertesi gün hapı ilk 12 saatte en etkili dönemi ama 72 saat geçtiyse ilişkiden yüzde elli koruyor ella kullandım ben okumuştum talimatını belki seninde öyle bir şey olabilir çünkü bildiğim kadarıyla evde yapılan testler beş on dakika sonra yanlış sonuç verebiliyormuş
Değilim sanırım daha adet olmadım 4 gün var ama normal ağrı kesici ilaçlar alıyorum herhangi bir sorunum yok yani hamile değilimsiz hamile kalmadiniz sanirim cunku bende korunmasiz iliski yasadim adetim 2 gun gecikti bende ellankullanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?